QNB Finansbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! İşte 70.000 TL kredinin detayları...

Kredi 17 Ara 2023 0
QNB Finansbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye'de bankalar ihtiyaç kredisi ürününde adeta faiz yarışı yapmaya başladılar. Bazı bankaların ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 5'in üzerine çıktı. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak çok zor bir hale geldi. Bu imkandan yararlanmak için bankaların çok özel kampanyalarını araştırmak gerekiyor. Finansman dorunu yaşayanlar bu kampanyaları en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar. Bu konuda arayış içerisinde olanlara güzel haber QNB Finansbank tarafından verildi.

EN DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

QNB Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası çoğu kişi için büyük bir sürpriz oldu. İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yükselmişken QNB Finansbank tarafından açıklanan düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası heyecan yarattı. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Logolar ve Diğer Görseller | QNB Finansbank

KAMPANYANIN ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

QNB Finansbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri belli oldu. Öncelikle bu kampanya bankanın yeni müşterilerine yönelik yapılıyor. Şu anda QNB Finansbank'ın mevcut müşterileri bu kampanyadan yararlanamıyorlar. Tanışma kredisi olarak verilen bu ihtiyaç kredisi ile QNB Finansbank yeni müşterilere çok özel imkanlar sağlıyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında yeni müşteriler aylık yüzde 2,39 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu çok ciddi bir faiz avantajı sağlıyor. Şu anda bankacılık piyasasında bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandıran bir banka bulunmuyor. Üstelik bu kredinin herhangi bir sınırlaması da bulunmuyor.

Para Talebi Nedir ? | Fortune Turkey

İhtiyaç kredisi çekmek için QNB Finansbank'a başvuru yapan müşterilerin karşılaşacakları vade süreleri de netleşti. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerini 24 aya kadar, 100.000 TL ve üzerindeki ihtiyaç kredilerini 12 aya kadar vade ile kullanabilecekler. Bu vade sürelerinin uzatılması konusunda herhangi bir müşteriye özel bir uygulama yapılamayacak.

70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

qnb.jpg

QNB Finansbank tarafından açıklanan kredi maliyet tablosuna göre 12 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda banka müşteriden aylık 7.077 TL kredi taksiti talep ediyor. Bu kredinin kredi tahsis ücreti 402 TL, sigorta prim tutarı da 1.614 TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç