QNB Finansbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

QNB Finansbank kredi müjdelerini duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 50.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 12 Ara 2023 0
QNB Finansbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İhtiyaç kredilerine duyulan gereksinim her geçen gün artıyor. Yaşanan ekonomik sorunlar karşısında büyük bir nakit ihtiyacı oluşuyor. İnsanların gelirleri ile giderleri arasında denge kurulamayınca bütçe açı9kları veriliyor. Bu bütçe açıkları önce kredi kartı ile kapatılmak isteniyor ama biriktikçe bu da çözüm olmuyor. Bu noktadan sonra ise ihtiyaç kredisi çekmek elzem bir hal alıyor.

İhtiyaç kredisi çekmek için önce kredi maliyetlerinin araştırılması gerekiyor. Son dönemlerde kredi faizleri yükselince akıl dışı olarak değerlendirilebilecek maliyetler görülebiliyor. İnsanlar da en düşük maliyetli ihtiyaç kredilerine dair büyük bir ilgi göstermeye başladılar. Bu şekilde araştırma yapanların yolları ise QNB Finansbank ile kesişiyor. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere sağlanan imkanlar belli oldu.

Logolar ve Diğer Görseller | QNB Finansbank

QNB FİNANSBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VERİYOR

QNB Finansbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyasına yönelik açıklama yapıldı. İhtiyaç kredisi çekmek için bu bankayı tercih edenler atılabilecek en faydalı finansal adımı atmış oluyorlar. Şu anda QNB Finansbank'tan daha düşük bir maliyetle ihtiyaç kredisi veren banka bulunmuyor. Hatta QNB Finansbank ihtiyaç kredisi aylık faizinin yanından yaklaşan ikinci bir banka da yok. Düşük faizle kredi vermeleri ile bilinen kamu bankaları bile bu imkanı müşterilerine sağlayamıyorlar.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 2,59 olarak açıklandı. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekmek özellikle bu dönemde çok büyük bir maliyet avantajı anlamına geliyor. Bu şekilde kredi alanlar kazançlı çıktıkları gibi finansal problemlerine de en maliyetsiz olacak şekilde çözüm üretebiliyorlar.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağlanan olanaklar da belli oldu. Müşteriler ihtiyaç kredisini 36 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Ancak bu vade seçeneğinde 50.000 TL sınırlaması uygulanıyor. Kullanılan ihtiyaç kredisi 50.000 TL'den fazla ve 100.000 TL'yi geçmiyorsa en fazla 24 aya kadar vade uygulanabiliyor. 100.000 TL'nin üstündeki ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade yapılıyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

qnb-ihtiyac-kredisi.jpg

QNB Finansbank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda bu kredinin aylık taksiti 2.417 TL oluyor. Kullanılan bu ihtiyaç kredisi geriye toplam 87.023 TL olarak ödeniyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç