QNB Finansbank'tan 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank'tan 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

QNB Finansbank, kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 40.000 TL kredi kampanyası başladı! İşte haberin detayları...

Kredi 28 Ara 2023 0
QNB Finansbank'tan 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İhtiyaç kredisi çekmek için araştırma yapanların yolları son günlerde hep QNB Finansbank'a çıkıyor. QNB Finansbank müşterileri yıl sonunda piyasanın en düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak yeni yıla ekonomik sorunlarını çözmüş olarak girebiliyorlar. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sunulan imkanları açıkladı. Müşteriler düşük faiz ile çok daha kolay şartlarda ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

FAİZ FIRSATI SUNULUYOR!

QNB Finansbank tarafından müşterilere ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında çok farklı seçenekler sunuluyor. Banka ihtiyaç kredisi için uygulanacak olan faizi kullanılacak olan kredinin miktarı ile vade süresine göre farklı farklı belirliyor. Buna göre 6 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olan QNB Finansbank müşterileri bu kredi için herhangi bir faiz maliyeti ile karşılaşmıyorlar. Ancak vade süresi yükselirse o zaman faiz de yüzde 2,59'a yükseliyor.

QNB Finansbank'ın piyasa değeri borsanın % 20'sine yaklaştı - Bloomberg HT

QNB Finansbank 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeli seçenekte müşterilere yüzde 2,59 oranında faiz ile kredi imkanı sağlıyor. 50.000 TL'nin üzerine çıkılması durumunda bankanın uygulamış olduğu aylık faiz ise yüzde 3,84'e yükseliyor. Yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi çekmek QNB Finansbank müşterileri için mümkün olabiliyor. Ancak bu kredilerin maliyetleri aylık yüzde 3,84 oranında faiz ile yapılıyor.

VADE SÜRELERİNİ BDDK BELİRLİYOR

QNB Finansbank'tan yeni yıla özel ihtiyaç kredisi

Türkiye'de bankaların ihtiyaç kredilerine yapabilecekleri en uzun vadelendirmenin sınırlamaları BDDK tarafından belirleniyor. Bankalar da BDDK'nın bu talimatı istisnasız bir şekilde uymak zorundalar. Bu kapsamda QNB Finansbank müşterileri 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerini 24 aya kadar ve 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerini 12 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Bu uygulamanın bankadan bankaya değişen bir seçeneği bulunmuyor. Tüm bankalar azami vade sürelerinde bu kuralları uygulayarak müşterilere ihtiyaç kredisi veriyorlar.

40.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ihtiyac-kredisi.jpg

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 36 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 2,59 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu kullanılan kredinin aylık taksiti 1.934 TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç