QNB Finansbank'tan 20.000 TL Faizsiz Kredi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank'tan 20.000 TL Faizsiz Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel yüzde sıfır faiz oranıyla 20.000 TL kredi vereceğini açıkladı! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 26 Ara 2023 0
QNB Finansbank'tan 20.000 TL Faizsiz Kredi Fırsatı!

Vatandaşların son dönemde artan nakit ihtiyaçları için faizsiz kredi kampanyaları hayata geçirilmeye başladı. Özellikle Merkez Bankası tarafından faizlerin hızla artırıldığı bir dönemde faizsiz ihtiyaç kredisi paketlerinin devreye girmesiyle birçok vatandaş rahat bir nefes almaya başladı.

Türkiye’nin önde gelen bankalarından QNB Finansbank ise nakit ihtiyaçların çözümünde vatandaşlara faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. 2024 yılına az bir süre kala yeni yıla özel kredi paketini duyuran QNB Finansbank, uygun geri ödeme seçenekleri sunacak.

QNB Finansbank'ın piyasa değeri borsanın % 20'sine yaklaştı - Bloomberg HT

YÜZDE 0 FAİZLİ 20 BİN KREDİ PAKETİ DEVREDE!

Faizsiz ihtiyaç kredisi paketleri sayesinde vatandaşların kısa süreli nakit ihtiyaçlarının çözümü çok daha kolay bir şekilde sağlanabiliyor. 20.000 TL ile yeni yıl hediyesi kapsamında kredi imkanı sunan QNB Finansbank, anında başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından kredi kullanımına olanak tanıyor.

Yüzde 0 faizli ve 6 ay ertelemeli 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisini ile anında kredi kampanyalarını birleştiren QNB Finansbank, 20 bin TL’lik yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor. Yılbaşından önce başvuru işlemlerini yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlar uygun geri ödeme seçenekleri ile krediden yararlanabilecek.

QNB Finansbank Kasım ayına özel yeni şartları açıkladı! Bu bankadan kredi  almak diğer bankalara göre daha kolay! Anında onay alın! - Gecce Magazin  Haberleri

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

20 bin TL’ye kadar yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler 6 ay vadeli olarak geri ödeme işlemlerini yapabilecekler. Başvurular ise QNB Mobil uygulamasını telefonlarına indirerek başvuru formunu dolduran ve görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan kişiler tarafından yapılabilecek.

QNB Finansbank müşterisi olan kişiler anında ihtiyaç kredisi başvurusunu yaparak 20 bin TL krediyi yüzde 0 faiz oranları ile kullanabilecek. Mobil üzerinden hızlı başvuru işlemlerinin de sunulması krediye ilgiyi artırmış durumda. Vatandaşlar pek çok farklı ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi fırsatından yaralanabilecek. Ayrıca QNB Finansbank’on birçok ayrıcalıklı hizmetlerinden de yararlanma imkanı sağlanacak.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç