QNB Finansbank yeni yıl faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank yeni yıl faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 29 Ara 2023 0
QNB Finansbank yeni yıl faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

QNB Finansbank'tan yeni yıla özel faizsiz kredi.

Qnb Finansbank resmi sayfasından bir açıklama yapıldı ve 10 bin liralık faizsiz kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Yeni Müşteri Kampanyası başlığı ile verilen söz konusu kampanya ile ilgili, "Yeni müşterilerimizin yararlanabileceği, 10.000 TL ve 6 ay vadeye kadar %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıdır" denildi. Açıklama ile birlikte faizsiz 10 bin TL'lik kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Peki başvurular nasıl yapılacak?

2024 yılı gelmeden yayınlanan duyuruda başvuruların 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabileceğine yer verilirken, faizsiz kredinin yeni müşterilere verileceği bildirildi. 6 ay vadeli şekilde veirlecek 10 bin liralık kredinin geri ödemeleri, aylık 1667 TL olacak. 6 ayın sonbunda bankaya toplamda 10 bin lira geri ödeme yapılmış olacak.

Faizsiz kredi kampanyası sonrası paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı.

"İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın" denilen açıklamada başvuruların hem mobil uygulama hem de bankanın resmi sayfası üzerinden yapılabileceğine yer verildi. Faizsiz kredi, sadece yeni müşterilere verilecek. QNB'de hesabı olmayan vatandaşlar, sözk onusu krediye başvuru yapabilecek.

Başvuru yapabilmek için bu kanallardan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra başvurular kısa sürede sonuçlanacaktır.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç