QNB Finansbank Nisan Ayı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank Nisan Ayı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Kamu bankalarının, promosyon ödemelerine zam yapmasının ardından; özel bankalar da zam yapmaya başladı! İşte QNB Finansbank'ın promosyon kampanyası...

Emekli Haberleri 28 Mart 2024 19:51 0
QNB Finansbank Nisan Ayı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

QNB Finansbank, emeklilere sunulan cazip promosyonlarla maddi destek ve ekonomik kolaylık sağlıyor.
QNB Finansbank, emeklilere özel bir promosyon fırsatı sunuyor! 8.000 TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL'ye varan emeklilik ödülü kampanyası başlatıyor.

QNB Finansbank Ne Kadar Promosyon Ödemesi Yapıyor?

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-9.999TL aralığı 5.000 TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000-14.999TL aralığı 8.000TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 15.000-19.999TL aralığı 10.000 TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 20.000TL ve üzeri 12.000TL promosyon

Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar

12.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda  13.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a özel kredi QNB Finansbank’ta! Emeklilere özel avantajlı oranlardan yararlanmak ve detaylı bilgi için tıklayınız.
Yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma veya Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki defa ücretsiz gerçekleştirebilirler. (günlük para çekme - yatırma limitleri dahilinde)
Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti ( haftasonu ve resmi tatil günleri dışında 09:00-16:00 saatleri arasında)
QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği
Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı
CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli Maaşı Promosyon Ödemesinden Faydalanabilmek için Gerekli Koşullar Nelerdir?

Emeklilere 13,200 TL’ye varan emekli ödülü kampanyamızdan faydalanmak için, şubelerimizden internet bankacılığından veya 0850 222 11 00 QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair taahhüt vermeniz veya "emekli maaş taahhütnamesi" onaylamanız gerekmektedir.
Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.
Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.
3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır.
18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.
Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç