QNB Finansbank Haziran Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank Haziran Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Bankalar Haziran ayı itibariyle yeni promosyon kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! İşte QNB Finansbank'ın yeni kampanyası ve detaylar...

QNB Finansbank Haziran Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Emeklilere dair bankalardan yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Bankalar emeklilere ödemiş oldukları maaş promosyonlarına ilişkin Haziran kampanyalarını ve tarifelerini belirleyip açıklıyorlar. QNB Finansbank da emekli müşterilere yönelik kampanya açıklaması yaptı. QNB Finansbank’tan emekli maaş promosyonu almak isteyen müşterilerin karşılaşacakları yeni koşullar belli oldu.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK!

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde emekli müşterilere banka bir teklifte bulunuyor. Buna göre SGK’dan maaş alan emekli müşteriden bu maaşını QNB Finansbank’a taşımaları isteniyor. Bu maaş taşıma işleminin ardından müşteriden 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü alınıyor. Bu sözü veren müşteriye de bunun karşılığında maaş tutarına göre tarifede karşılık gelen maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

SGK uzmanı açıkladı! Ne zaman emekli olmak daha avantajlı?

HAZİRAN TARİFESİ BELLİ OLDU!

QNB Finansbank emekli maaş müşterilerine yapılan maaş promosyonu ödemelerine dair Haziran tarifesi açıklandı. Buna göre QNB Finansbank’tan emekli maaş promosyonu alacak olan müşterilere bu tarife üzerinden ödeme yapılacak. Mevcut ve geçerli tarife ile emekliler ne kadar maaş promosyonu alabileceklerini hesaplamaya başladılar.

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında 20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alan müşterilere 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Emekli müşterinin maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında ise o zaman maaş promosyonu ödemesi 12.500 TL olarak yapılıyor. Müşterinin maaş tutarı 10.000 TL ile 15.000 TL arasında ise o zaman da yapılacak olan promosyon ödemesi 10.000 TL oluyor.

Ayrıca 10.000 TL altında emekli maaşı alan veya dul ve yetim maaşları 10.000 TL’nin altında kalan müşterilere de 6.250 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri 2024: Bayram ikramiyeleri ne zaman  yatacak? İkramiyeler bayramdan önce yatar mı? - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

1.200 TL EK İMKAN!

QNB Finansbank’ın emekli maaş müşterileri bankadan kredi kartı kullanmaları durumunda maaş promosyonu çerçevesinde 1.200 TL tutarında ek bir imkana sahip oluyorlar. Çeşitli harcamalarda indirimlerle karşılaşan müşterilere 1.200 TL’lik indirim hakkı sağlanıyor. Böylece emekli maaş müşterilerinin QNB Finansbank’tan aldıkları ödeme tutarı da 1.200 TL yukarıya çıkmış oluyor.

QNB Finansbank’ın emekli müşterileri bankalarından 16.200 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç