QNB Finansbank emekli promosyonu 9 bin TL'nin üzerine çıktı: Enpara emekli promosyonu ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank emekli promosyonu 9 bin TL'nin üzerine çıktı: Enpara emekli promosyonu ne kadar?

QNB Finansbank tarafından yayınlanan açıklamada emeklilere daha fazla promosyon verileceği bildirildi. İşte promosyon detayları.

Bankalar 9 Ağu 2023 18:24 0
QNB Finansbank emekli promosyonu 9 bin TL'nin üzerine çıktı: Enpara emekli promosyonu ne kadar?

QNB Finansbank'tan emeklilere promosyon.

QNB Finansbank tarafından yayınlanan açıklamada emeklilere promosyon miktarına yer verildi. Bankanın açıklamasında promosyon miktarına zam geldiği ve 9 bin 200 liraya kadar promosyon miktarının çıkarıldığına yer verildi.

Maaşını bankaya taşıyan ve 3 sene boyunca bankadan alacak kişilere promosyon olarak 9 bin 200 lira verilecek.

8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda  9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a özel kredi QNB Finansbank’ta! Emeklilere özel avantajlı oranlardan yararlanmak ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma veya Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki defa ücretsiz gerçekleştirebilirler.

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti ( haftasonu ve resmi tatil günleri dışında 09:00-16:00 saatleri arasında)

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON

Maaş miktarına göre alınan promosyon miktarı şu şekilde:

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-3.499TL aralığı 4.800TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499TL aralığı 5.600TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999TL aralığı 7.200TL promosyon
Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000TL ve üzeri 8.000TL promosyon

Başvurular bankaya yapılacak. Öte yandan emekliler e devlet kapısı üzerinden de banka değişikliği başvurusu yapabilecek. Sizce bu promosyon miktarı yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç