QNB Finansbank 18 Yaşından Büyük 5 Kişiye iPhone 13 Verecek: Çekiliş Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank 18 Yaşından Büyük 5 Kişiye iPhone 13 Verecek: Çekiliş Başvurusu Başladı

QNB Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı ve 18 yaşından büyük 5 kişiye iPhone 13 verileceğini bildirdi. 19 bin liralık telefon için kampanya yazımızda.

Finans Magazin 3 Haz 2022 18:43 1
QNB Finansbank 18 Yaşından Büyük 5 Kişiye iPhone 13 Verecek: Çekiliş Başvurusu Başladı

QNB Finansbank tarafındna bir açıklama yapıldı ve bedava iPhone 13 verileceği açıklandı.

Türkiye bankacılık sektörnün öncü kuruluşlarından olan, açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünerek vatandaşlara hizmet vermeyi sürdüren Qnb Finansbank, müşterilerine iphone 13 dağıtacağını kamuoyuna açıkladı. Yayımlanan kampanya için başvuruların başladığına yer verilirken Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kampanyanın detaylarına yer verdik.

BEDAVA iPHONE 13 VERİLECEK

"QNB Mobil’e giriş yapın, çekilişle 5 iPhone 13'ten birini kazanın!" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada değeri 19 bin lira civarında olan iPhone 13 model toplamda 5 adet telefonun bedavaya verileceği bildirildi. 

1 HAZİRAN'DA BAŞLADI

Bankadan konu ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu kampanya için başvuruların 1 Haziran 2022 'de başladığına yer verildi. "1-22 Haziran 2022 tarihleri arasında QNB Mobil uygulamasına giriş yapın, çekilişle 5 iPhone 13'ten birini kazanma şansı yakalayın!" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada kampanyaya katılımların Qnb Finansbank uygulamasının indirilmesi ile yapılacağına yer verildi. 

MİLLİ PİYANGO ONAYLI

Söz konusu kampanyanın Milli Piyango onaylı olduğu açıklanırken kampanyanın 22 Haziran 2022 gece yarısına kadar geçerli olacağına yer verildi. Uygulamayı indirip müşteri olanlara sadece 1 çekiliş hakkı verildiği açıklanırken kampanyanın bireysel müşterilere yönelik olduğuna yer verildi. 

ÇEKİLİŞ NE ZAMAN?

KAtılımların sona ermesinden sonra çekilişin 27 Haziran 2022 tarihinde yapılacağı öğrenildi. Çekiliş, saat:11.00’de QNB Finansbank A.Ş. Toplantı Salonu-Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 Şişli/İSTANBUL adresinde halka açık olarak gerçekleştirilecek. Çekiliş sonuçları ise 30 Haziran günü Milliyet Gazetesi’nde ve www.kimkazandi.com internet sitesinde yayınlanacaktır. 

Kampanyanın detayları şu şekilde aktarıldı:

  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilanın tebliği yeterli olacaktır.
  • Müşteri no, ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Her ay bişey cıkarıyor ama bize bişey cıkmıyor