QNB Faizleri Düşürdü: Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı İşte Hesaplaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Faizleri Düşürdü: Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı İşte Hesaplaması

Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklamada düşük faizli kredi kampanyasının başladığına yer verildi.

Bankalar 14 Eylül 2022 21:17 1
QNB Faizleri Düşürdü: Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı İşte Hesaplaması

En düşük faizle kredi veren bankalar sıralamasına baktığımızda Qnb Finansbank'ın da düşük faizle kredi verdiği görülüyor.

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan , açıldığı ilk günden bu yana binlerce müşterinin tercihi haline gelen Qnb Finansbank bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada banka, ihtiyaç kredisi faiz oranını 1.74'e düşürdüğünü söyledi. Kredi faiz oranında yapılan güncelleme sonrası kredi hesaplaması ile diğer detaylar araştırılmaya başlandı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kredinin başvuru detaylarına yer verdik. 

"İhtiyaç anında, QNB Finansbank yanında! Siz de hemen QNB Mobil’den, web sitemizden veya şubelerimizden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak size özel avantajlardan hemen yararlanmaya başlayın!" başlığı ile yayınlanan kredi kampanyasında , kredi türleri şu şekilde verildi:

"Tanışma Kredisi: Hangi banka müşterisi olursanız olun QNB Finansbank müşterisi olduğunuzda ilk ihtiyaç kredinize özel tanışma kredisi faiz oranlarından faydalanabilirsiniz

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel oranlardan yararlanabilirsiniz.

Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta.

Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank’tan alan müşterilerimize özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın."

KREDİ HESAPLAMA

Bankanın açıklamasına baktığımızda; 10 bin TL krediyi 12 ay vade ile çekmek isteyenler ayda 955 lira ödeme yapar ve toplamda bankaya 11 bin 460 lira öder. 36 ay vadede ise ayda 403 lira ödeme yapılır ve toplamda 14 bin 523 lira ödeme yapılmış olur.

20 bin lira kredi çekmek isteyen 36 ay vadede her ay 806.88 TL ödeme yapar ve bankaya toplamda 29 bin 47 liralık ödeme yapmış olur.

Bankanın ihtiyaç kredisinde vatandaşlara sunduğu faiz oranı 1.74. KRedi başvurusu için bankaya ya da internet şubesine müracaat edebilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Borç kapama kredisi çekmek istiyorum ama alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler