PTT'ye Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Şoför, Postacı ve Gişe Personeli Alımı Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'ye Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Şoför, Postacı ve Gişe Personeli Alımı Açıklaması

PTT 2022 yılı personel ve işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada güvenlik, temizlik, gişe görevlisi ve şoför alımının fazla olacağına yer verildi.

Kamu 18 Mayıs 2022 18:04 278
PTT'ye Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Şoför, Postacı ve Gişe Personeli Alımı Açıklaması

PTT'ye en fazla personel ve işçi alımı yapılacak kadrolar belli oldu.

PTT işçi alımı hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada personel alımının yapılacağı yerler duyuruldu. TBMM'den gelen açıklamada PTT bünyesine yapılan personel alımlarının yapıldığı kuruluşların adına yer verildi. 

CİDDİ PERSONEL EKSİĞİ VAR

PTT'de ciddi şekilde personel eksiği olduğu açıklandı. Birçok şubenin personel eksikliği nedeniyle hizmet veremediğini, gelen postaların çok geç iletildiği, bu nedenle personel alımının artık bir mecburiyet haline geldiğine yer verildi. En son 2018 yılında personel alımı yapan ve 4 senedir ilan yayınlamayan PTT, ciddi bir personel alımı için ilana çıkacak. 

TBMM'de yapılan açıklamada PTT'ye yapılacak işçi alımı hakkında önemli bilgi verildi ve PTT'ye yapılacak işçi alımının hangi kuruluşlara yapılacağına yer verildi. TBMM'de yapılan açıklamada PTT iştirakı şirketlere işçi alımı yapılacağı, PTT şubelerine de personel alımları yapılacağına yer verildi. Personel alımı yapılacağı iştiraki şirketler şu şekilde verildi:

PTT Anadolu Lojistik AŞ

PTT Bilgi Teknolojileri AŞ

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmet leri AŞ

PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmet ler AŞ

Kule Verici Tesisleri İşletim ve Teknolojileri A Ş

Sofra Kurumsal ve Ödüllendirme Hizmetleri AŞ

Güvenlik görevlisi, temizlik personeli ve işçi kadrolarına yapılan personel alımları yukarıdaki şirketlere yapılmaktadır. Bu şirketler aracılığıyla yapılan alımlar , daha sonra PTT bünyesine alınıyor. 

EN FAZLA ALIMIN YAPILACAĞI KADROLAR

PTT en fazla personel alımını bu kadrolara yapacak. PTT Sen Genel Başkanı Halit Büyük yaptığı açıklamada, “Çok ciddi personel açığı var. Son dört, beş yılda çok sayıda emekli olan memur da var. Emekli olan personelin yerine memur alımı da taşeron alımı da yok. Kurum personel almıyor elindeki az personelle her işi yapmaya çalışıyor. Bu nedenle PTT sınav açıp personel alımı yapmalı”  dedi.

Adıyaman Başmüdürlük , Dağıtım ve PTT Müdürlüğü , Batman Sason PTT Müdürlüğü , Düzce Gölyaka PTT Müdürlüğü , İstanbul  Avrupa Yakası KİM ve Lojistik Üssü , Kocaeli Hereke PTT Müdürlüğü , Ordu Akkuş PTT Müdürlüğü binaları bitti ve 2022 yılında Bilecik Başmüdürlük ve PTT Müdürlüğü , Kütahya Başmüdürlük Kargo Şefliği ve PTT Müdürlüğü , Sivas Yıldızeli PTT Müdürlüğü , Tokat Artova PTT Müdürlüğü açılacak. Bu illere daha fazla alım olacak.Bu illerin dışındaki illere de alım olacak.

En fazla personel alımı postacı, gişe personeli, güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi ile şoför kadrolarına yapılacak. Siz hangi kadroya alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KPSS ŞARTI OLACAK MI?

Postacı, gişe personeli kadroları için KPSS şartı olacak. Diğer kadrolar için KPSS şartının aranmaması bekleniyor. KPSS şartı olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (278)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Güvenlik
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Benimde işe ihtiyacıım var
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Benimde işe ihtiyacım var
Ziyaretçi 12 Ay Önce
emliyet src ÷ temizlik
Ziyaretçi 12 Ay Önce
ise ihtiyacım var ehliyetim src pisko teknik temizlik