PTT'ye 10 Bin Personel, 5 Bin İşçi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'ye 10 Bin Personel, 5 Bin İşçi

PTT bünyesine 10 bin personel ve 5 bin işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Habertürk ve Ahaber , toplam 15 bin personel alınacağını aktardı.

PTT'ye 10 Bin Personel, 5 Bin İşçi

A  Haber yazdı: PTT KPSS ile 10 bin personel, KPSS'siz 5 bin işçi alımı yapacak.

PTT bünyesine personel ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. Hükümete yakın a haber kanalının son dakika olarak aktardığı habere göre PTT'ye 10 bin KPSS ile ve 5 bin KPSS'siz personel ile işçi alımı yapılacağı bildirildi. Geçen ay yapılan açıklamada PTT 'ye personel alımı yapılacağı bildirilirken alımların en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacağı öğrenildi.

Hükümete yakın haber sayfası Ahaber'in aktardığı bilgiye göre PTT bünyesine bu sene 15 bin personel alımı yapılacağına yer verildi. Finans7.com olarak edindiğimiz bilgilere göre alımların 10 bin tanesinin personel kadrolarına yapılması beklenirken 5 bin personel alımının işçi kadrolarına yapılması bekleniyor. 

Personel alımlarının Uzman Yardımcısı, Avukat, İç Mimar, Mimar, Şehir Plancısı, Mühendis, Gişe ve Büro Görevlisi, Tekniker ve Postacı kadrolarına yapılacağı öğrenildi. İşçi alımı kadroları ise güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför, operasyon görevlisi ve destek personeli kadroları olarak öğrenildi. Personel kadrolarına yapılacak alımlarda KPSS şartı aranacak. İşçi kadrolarına yapılacak personel alımlarında ise KPSS şartının aranması beklenmiyor. Siz hangi kadroya alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Edinilen bilgilere göre PTT personel alımı için hazırlıkların sürdüğü, Ağustos ayının sonunda bu konu ile ilgili duyurunun yayımlanması bekleniyor. İşçi alımı ilanları ise dönem dönem yayınlanacak. İlanlar yayınlandığında finans7.com olarak takipçilerimize haber vereceğiz. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (27)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Şoför b ehliyetli
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Elektrikçi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Posta elemanı gişe elemanı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Güvenlik
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Büro görevlisi