PTT'den Emeklilere Faizsiz Kredi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'den Emeklilere Faizsiz Kredi Fırsatı!

PTT'den emeklilere faizsiz kredi kampanyası başladı! İşte kredinin başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 9 Ara 2023 0
PTT'den Emeklilere Faizsiz Kredi Fırsatı!

Emeklilerin yıl sonu nakit para ihtiyaçları giderek artan PTT emekliye faizsiz kredi müjdesi verdi.

PTT spot kredi kampanyası ile emeklilere destek kredisi vereceğini açıkladı. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin PTT emekli maaşı müşterisi olması yeterli olacak. Yani emekli aylığını PTT'den alan tüm emekliler faizsiz kredi hakkından yararlanabilecekler.

PTT EMEKLİLERE FAİZSİZ SPOT KREDİSİ MÜJDESİ VERDİ!

Emeklilerin nakit para sıkıntısı her geçen gün artmaya devam ederken Ocak ayı maaş zammı için bekleyen emeklilere yıl sonu nakit para desteği PTT'den geldi. PTT spot kredi paketi hakkında yapılan açıklamada "Emeklilere özel Spot Kredi artık PTT'de! Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilerimize özel, acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi'niz PTT şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz.." denilerek faizsiz, masrafsız ve sigortasız nakit para desteği verileceği ifade edildi.

ptt-spot-kredi.jpg

Daha yüksek tutarda nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak ise ​PTT N Kolay Emekli Kredi paketi için duyuru yapıldı. Bu kredi paketinde ise üst limit 100 bin TL olarak belirlendi.

ptt-kredi.jpg

Kredi paketinden yararlanan kişiler aylık 67,46 TL taksitle 1.250 TL nakit para çekebilirken 100 bin TL kredi paketinde ise aylık taksit tutarı 12 ay vadeli kredi paketinde 10 bin 746 TL ve 24 ay vadeli kredi paketinde ise 6 bin 657 TL olarak gerçekleşecek.

Başlatılan kredi kampanyasından en fazla 86 yaşına kadar olan emekliler yararlanabilirken yine kredi çekmek isteyen emeklilerin mutlaka PTT emekli maaş müşterisi olması şartı aranacak.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç