PTT'den emeklilere destek ve kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'den emeklilere destek ve kredi

PTT'den emekliler için son dakika açıklaması yapıldı ve destek başvurularının başladığına yer verildi.

PTT'den emeklilere destek ve kredi

PTT'den emeklilere 3600 TL ve anında kredi.

PTT tarafından yapılan son dakika açıklamasında Emekliler Yılına özel nakit desteği ve kredi desteğinin başladığına yer verildi.

Emekliler.gov.tr adresi açıldı. Açılan sayfaya baktığımızda PTT Bank tarafından vatandaşlara verilen desteklerin detaylarına yer verildiği görülüyor.

Maaşını PTT Bank'tan alan vatandaşlara Türkyie genelindeki 17 binden fazla kamu bankası ATM'sindne para çekme işlemi yapıldığı bildiriliyor.

PTT'den maaş alan emekliler, istemeleri durumunda maaşını eve getirtebilecek.

Kredi hizmetleri ise şu şekilde açıklandı:

a. PTTBank ile anlaşmalı banka arasında yapılan iş birliği kapsamında hali hazırda açık kredisi olan emeklilere maaşlarını 3 yıl boyunca PTT’den alma taahhüdüne karşılık bir defaya mahsus olmak üzere geri ödemesiz 3.600 TL tutarında “PTT Nakit Ödeme Kampanyası” hizmeti sunulmaktadır.

b. PTTBank ile anlaşmalı banka arasında yapılan iş birliği kapsamında kısa vadeli nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla faizsiz ve dosya masrafsız 500 TL ve 1.000 TL tutarında “PTT Spot Kredi” hizmeti sunulmaktadır.

c. PTT SMS Kredi: Şirketimiz ile anlaşmalı banka arasında yapılan iş birliği kapsamında kredi başvuruların SMS ile alınması ve başvurunun banka tarafından onaylanması durumunda kredi evrak sürecinin kurye aracılığıyla veya müşterinin tercihi doğrultusunda iş yerlerimizden tamamlanarak emeklilerin kredi hizmetine kolay bir şekilde erişmeleri sağlanmıştır.

Kadın erkek diğer emeklilerle tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç