PTT'den emekli banka promosyonu duyurusu geldi: Ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'den emekli banka promosyonu duyurusu geldi: Ne kadar?

PTT'den emeklilere ilişkin son dakika açıklaması geldi ve emeklilerin ne kadar promosyon ödemesi aldığına dair detaylara yer verildi.

Bankalar 4 Ağu 2023 16:26 0
PTT'den emekli banka promosyonu duyurusu geldi: Ne kadar?

PTT emekli promosyonu hakkında son dakika açıklaması: Promosyon miktarını duyurdu.

Emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Ulaştırma Bakanlığı, maaşını PTT'den alan emekli bir vatandaşın ne kadar promosyon ödemesi aldığına yer verlidi.

SORU ÖNERGESİ GELDİ

Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun imzası ile meclise verilen soru önergesine baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görüldü:

"Tarafima iletilen bilgide; ''Ben Fatih Kilm9 SGK emeklisiyim ve maa~1m1 PTT'den almaktay1m. 2 kez 3'er y1lhk olarak promosyon ald1m. PTT ile yapm1~ oldugum goril~mede PTT'nin bundan sonra emekli maa~1 alan emeklilere promosyon odemesi yapmayacag1m promosyonu durdurduklarm1 soylediler. Bu biiyiik bir haks1zhk bizi bagladilar fahi~ faizlerle Aktif Bank'tan kredi almak zorunda kald1k diger kamu bankalarmda boyle bir diizenleme soz konusu degildir. Magduriyetimin giderilmesini ve 3. kez siras1 gelen emekli maa~1 promosyonumun hesab1ma yatmlmasm1 istiyorum." ifadeleri yer almaktadir. 

Bu baglamda; 1) Fatih Kilm9 isimli yurtta~m maa~ promosyonu alamad1g1 iddias1 dogru mudur? Eger bu iddia dogruysa maa~ promosyonu verilmemesinin gerek9esi nedir?"

Soru önergesinin cevabına baktığımızda PTT'den emekli maaşı alan vatandaşlara ne kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Bakanlığın yukarıdaki soruya cevabı şu şekilde oldu:

"Soru önergesinde adı geçen Fatih Kılınç'ın maaş promosyonu alamadığına ilişkin yapmış olduğu başvurunun incelenmesi neticesinde, PTT genel müdürlüğü tarafından 7.02.2023 tarihinde ilgilinin hesabına PTT maaş ödeme kampanyası kapsamında 3 bin 600 TL aktarıldığı anlaşılmıitır"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç