PTT postacı, personel ve gişe memuru alımı ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT postacı, personel ve gişe memuru alımı ne zaman?

PTT bünyesine personel alımı için uzun süredir ilan bekleniyor. İlk ilanlar ise uzun süre sonra geldi. Peki PTT gişe memuru, uzman yardımcısı ve postacı alımı ne zaman yapılacak?

Kariyer Kapısı 17 Mart 2024 0
PTT postacı, personel ve gişe memuru alımı ne zaman?

PTT gişe memuru, postacı ve personel alımı ne zaman?

PTT 2024 yılı personel alımı için bekleyiş devam ediyor. Aslında söz konusu bekleyiş 6 yıldır devam ediyor. En son 2018 yılında personel alımı için ilana çıkan PTT, o dönemden bugüne kadar hala personel alımı yapmadı.

On binlerce genç PTT'ye personel alımı beklerken en çok alım beklenen kadro gişe memuru kadrosu oldu. Vatandaşlar, PTT'ye personel alımında gişe memuru alımı yapılmasını talep ediyor.

İLK İLANLAR GELDİ

PTT'nin iştiraki şirketlerine 2024 yılının ilk personel alımı ilanları geldi. Yayınlanan 2 ilan ile PTT'nin iştiraki olan PTTeM bünyesine personel alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu ilanlar ve başvuru bilgileri için TIKLAYIN

GİŞE MEMURU ALIMI İLANI BEKLENİYOR

PTT'nin gişe memuru kadrosu başta olmak üzere postacı, uzman yardımcısı ve mühendis ile büro memuru gibi kadrolara personel alımı yapması bekleniyor. Seçim sonrası personel alımı süreci belli olduğunda bildirimle haberdar olmak, PTT personel alımı ilanını kaçırmamak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç