PTT değil 55 bin, 55 personel bile almadı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT değil 55 bin, 55 personel bile almadı

PTt 55 bin personel alımı ne zaman gelecek? Başvuru şartları nedir? PTT personel alımı başvurusu nasıl yapılacak?

KPSS 29 Mayıs 2024 0
PTT değil 55 bin, 55 personel bile almadı

55 bin personel dedi 55 bile almadı.

PTT personel alımı büyük bir merakla bekleniyor. En son 2018 yılında yayınlanan 2 bin 500 personel alımı ilanı, daha sonra seçim aşamalarındaki karışıklık, yönetmelik değişikliği nedeniyle iptal edilmişti. İptal edilen personel alımı hala yapılmadı.

Yine aynı dönemde açıklama yapan PTT Müdür, 2023 yılına kadar 55 bin yeni personel alımı yapacaklarını bildirmiş ve bu konuda müjdeli haber vermişti.

Bu müjdenin üzerinden 5 sene geçti ama değil 55 bin personel, PTT bu süreçte 55 personel bile almadı. İlan bekleyen adaylar ise işe alımın bir an önce yapılması gerektiğini söylüyor.

PERSONEL ALIMI YAPILIYOR AMA...

PTT bünyesine dönem dönem 1-2 personel alımı yapılıyor. Ancak bu ilanlar sadece PTT iştiraki şirketlere yapılıyor. PTT bünyesine postacı, mühendis, uzman ve büro memuru ile gişe yetkilisi gibi kadrolara alım yapılmadı ve bu gidişle yapılmayacak gibi duruyor.

İLAN ARTIK GELMELİ

PTT personel alımı ilanının artık gelmesi gerekiyor. 5 yıldan fazladır ilan bekleyen adaylar, tasarruf tedbirleri sonrası umutlarını yitirmişken bu süreçte ilan bekleyenlere müjde gelmeli. PTT bünyesine personel alımı artık yapılmalı.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN...

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak, personel alımını kaçırmamak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç