PTT AVM'den 5 Lt Ayçiçek Yağında Büyük İndirim
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT AVM'den 5 Lt Ayçiçek Yağında Büyük İndirim

Son dakika haberi: Ucuza ayçiçek yağı almak isteyenleri sevindiren açıklama geldi. 5 lt ayçiçek yağının fiyatı 129 liraya çekildi.

Finans Magazin 8 Mayıs 2022 15:41 0
PTT AVM'den 5 Lt Ayçiçek Yağında Büyük İndirim

Son dakika haberi: Ayçiçek yağına indirim geldi. İşte indirime girdiği yerler.

Son dönemlerde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar çok zor günler geçiriyor. Zor günler geçiren vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlerin nerelerde satıldığını araştırmaya başladı. Özellikle ayçiçek yağında son dönemlerde yaşanan zamlar vatandaşları isyan ettirirken bunun en büyük nedeni savaş ve fırsatçılar olarak açıklandı. Hem enerji fiyatlarına savaş sonrası gelen zamlar, hem savaşa giren ülkelerden ithalatın azalması ve fırsatçıların bunu kullanması nedeniyle fiyatlar arttı. Yaşanan yükseliş son günlerde biraz azaldı ve fiyatlara zamlar durdu. 

Bundan 1 sene önce 80 lira seviyesinde olan 5 litrelik ayçiçek yağı sene başına 200 liraları geçerken şimdi fiyatlar biraz geriledi ve bu durum vatandaşları az da olsa memnun etti. 

Savaş sonrası ayçiçek yağı krizi çıkacağı, yağın bulunamayacağı haberlerinden sonra vatandaşlar marketlere akın etmiş ve ayçiçek yağı alıp evlerine gelmişlerdi. Bu nedenle marketlerde yağ bulunamaz olmuş ve raflar boş kalmıştı. Buı nedenle bazı marketler , tek müşteriye 1 'den fazla yağ satmayı yasaklamıştı.

İNDİRİM GELDİ

Son gnlerde 5 litre ayçiçek yağına gelen indirimlere bir yenisi daha eklendi. PTT'nin online alış veriş sayfası olan PTT AVM sayfası üzerinden TMO ayçiçek yağı satışı yapıyor. Gelen son bilgilere göre Tarım Kredi Marketler 'de satılan, TMO'nun ayçiçek yağı 129 lira seviyesine kadar geriledi. Sizce 129 liralık satış fiyatı uygun mu? Marketten ne kadara alıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KAPIYA TESLİM

PTT AVM sayfası üzerinden sipariş verilebiliyor ve kargo ile birlikte ayçiçek yağı vatandaşların adreslerine gönderiliyor. Kargo ile gönderilen ayçiçek yağına kargo ücreti de eklenince ücret 140 lira seviyesinde oluyor. TMO'nun yanı sıra diğer yağ fiyatları da sitede yayımlandı. Bu fiyatlara baktığımızda PTT AVM'de Yudum 6 litre ayçiçek yağında kargonuın bedava olduğu görülürken fiyatın 289 lira seviyesinde olduğu görüldü. Komili 1 litre ayçiçek yağının satış fiyatı ise 63 lira 44 kuruş olarak açıklandı. 

Ona marka ayçiçek yağı tenekede 255 lira seviyesinden satılıyor. Komili Riveira Zeytinyağının satış fiyatı ise 5 litre için 657 lira seviyesinde oldu. Olin ayçiçek yağı 5 litre fiyatı ise 244 lira 90 kuruş seviyesinde oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç