PTT Aktif Bank'tan Emekliye Yeni Promosyon Teklifi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT Aktif Bank'tan Emekliye Yeni Promosyon Teklifi

Son dakika haberi: Promosyonda kamu bankaları ile birlikte hareket eden PTT AktifBank'tan emeklilere yeni promosyon geliyor.

Emekli Haberleri 8 Ekim 2022 10:30 1
PTT Aktif Bank'tan Emekliye Yeni Promosyon Teklifi

PTT Aktif Bank'tan emekliye yeni promosyon geliyor.

Kamu bankaları emeklilere promosyon ödemesi hakkında flaş bir karara imza attı. Gelen son dakika bilgilerine göre kamu bankaları , emeklilere promosyon yarışına yenidne katılıyor. Özel bankaların promosyonları rekor seviyelere çıkarmasının ardından ciddi şekilde müşteri kaybı yaşayan kamu bankaları , promosyona zam yaparak hem müşteri kaybını engellemek hem de yeni müşteri kazanmak istiyor. 

PTT NE KADAR VERİYOR?

PTT Aktifbank, emekli maaşına şimdi 750 lira promosyon veriyor. Verilen promosyon 3 yıllık sözleşme karşılığında emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Bundna 3 sene önce bu rakam biraz tatmin ediciydi. Ancak enflasyonun yüzde 80'leri aştığı şu günlerde bu rakam oldukça düşük seviyelerde kalmaktadır.

MÜŞTERİ KAYBINA DAYANAMADILAR

Sabah Gazetesi Yazarı Dilek Güngör kaleme aldığı yazısında emeklilere yapılacak banka promosyonu ödemesinin zamlanacağını, kamu bankalarının bir çalışma başlattığını söyledi. Buna göre kamu bankaları emeklilere 5 bin lira promosyon üzerinde anlaştı ve bu teklifi Maliye Bakanlığına sundu. Bakanlık ise bu teklifin 7 bin 500 lira olmasını istiyor. Bu konuda son sözün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmesi bekleniyor. 

Sizce ne kadar olmalı? 7 bin 500 yeterli mi? Aşağıdaki yorum kımısndan yazın.

NE ZAMAN GELECEK?

Bakanlık onayı sornası bu ayın sonunda promosyon duyurusunun gelmesi bekleniyor. Duyuru gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kimin parasını dağıtıyor bunlar