PTT Aktif Bank'tan Emeklilere Promosyonda Kötü Haber!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT Aktif Bank'tan Emeklilere Promosyonda Kötü Haber!

Maaşlarını PTT'den alan emeklileri üzen son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre emeklilere promosyon ödemesinde üzen haber verildi.

Emekli Haberleri 22 Eylül 2022 21:23 0
PTT Aktif Bank'tan Emeklilere Promosyonda Kötü Haber!

PTT Aktifbank emekli banka promosyonunda kötü haber.

Maaşını PTT'den alan binlerce kişiyi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada kamu bankalarının promosyon yarışmasından çekildiği iddia edildi. 

PTT KAMU BANKALARI İLE AYNI VERİYOR

PTT Bank, emeklilere kamu bankaları ile aynı düzeyde promosyon ödemesi yapıyor. Verilen promosyon miktarını PTT'nin o dönem müdürü Hakan Gülten şu ifadelerle açıklamıştı:

“2020-2023 yıllarını kapsayan yeni dönem promosyon ödemesi kapsamında emekli aylığı 1500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 500 TL, 1500 ve 2500 TL arasında olan emeklilerimize 625 TL, 2500 TL üstünde olanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor” 

Evde maaş ödemesiyle emeklilere ayrıcalıklı bir hizmet sunduklarını dile getiren Genel Müdür Gülten; “Emeklilerimiz, promosyon ödemelerini evde ödeme hizmeti ve Türkiye genelinde en yaygın iş yeri ağına sahip olan Şirketimizin 5 binin üzerindeki iş yerlerinden veya 4 bine yakın PTT ATM’si ile 14 bin kamu bankası ATM’sinden alıyor” dedi.

KAMU BANKALARI ÇEKİLDİ

Kamu bankalarının promosyon yarışından çekildiği belirtildi. Show Haber 'de "Özel bankaların yılbaşından sonra promosyonu 15 bin liraya çıkarması bekleniyor. Ama kamu bankaları promosyon yarışından çekildi." denildi.

ÖZEL BANKALAR EMEKLİ PROMOSYONU 20 BİN LİRAYA ÇIKARACAK

Haberin devamında özel bankaların, promosyonu yeni yılda 20 bin liraya kadar çıkaracağı belirtildi. 20 bin TL promosyon açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç