PTT açıkladı: Elektrik ve doğalgaz yardımları artık e Devlet'te
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT açıkladı: Elektrik ve doğalgaz yardımları artık e Devlet'te

Son dakika haberi: Elektrik ve doğalgaz destek ödemeleri e devlet kapısına eklendi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Yerel Haberler 13 Ocak 2023 17:11 0
PTT açıkladı: Elektrik ve doğalgaz yardımları artık e Devlet'te

Son dakika: Elektrik ve doğalgaz destek ödemeleri artık e devlet üzerinden.

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten yaptığı son dakika açıklamasında PTT üzerinden başvurusu alınan sosyal destek ödemelerinin artık e devlet üzerine taşındığı, bunun yanı sıra PTT'den yapılan destek ödemelerinin artık e devlet kapısı üzerinden alındığını söyledi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürü Hakan Gülten TRT'e yaptığı son dakika açıklamasında normalde PTT şubelerinden yapılan elektrik ve doğalgaz destek ödemelerinin artık e devlet kapısı üzerinden yapıldığını söyledi. Ödemeye başvurular zaten e devlet kapısına alınmıştı. Ödemelerini e devlet üzerinden düzenlemek isteyenler İBAN bilgilerini girdikten sonra ödemelerini kendi hesaplarına alabilecek.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

PTT Genel Müdürü Gülten yaptığı açıklamada, "Uygulamamız 1 ay önce başladı. Sektördeki diğer firmalardan farklı olarak Türkiye'nin her yerine hizmet götürüyoruz. E devlet üzerinde birçok hizmetimiz, devletin hismeti artık e devlet üzerinden görülebiliyor. Elektrik tüketim destekleri, doğalgaz tüketim desteklerini de ekledik" 

Elektrik ve doğalgaz menüsü üzerinden yargım ödemelerinin detaylarına erişilebiliyor denilen açıklamada Gülten, "Diğer sosyal yardımlardan farklı olarak her ay yapılan ödemeler. Hak sahipleri her ay şubelerimize gelerek bu işlemi yapıyordu. Sisteme girdiğinde evlerinden oturdukları yerden hem fatura ödemelerini hem de faturadaki sosyal yardım hakkından faydalanmış olacaklar"

Kadın erkek polisler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç