PTT 55 bin personel ve işçi alımı yapacaktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT 55 bin personel ve işçi alımı yapacaktı

PTT personel ve işçi alımı bekleniyor. KPSS'siz ve KPSS ile yapılacak alım hala yapılmadı.

İşçi Alımı 15 Ocak 2023 18:50 4
PTT 55 bin personel ve işçi alımı yapacaktı

PTT 55 bin personel ve işçi alımı yapacaktı.

PTT'den yapılan açıklamada 40 bin olan personel sayısının en az 50 bin ekleme ile birlikte 100 bine kadar çıkarılacağına yer verilmişti. 2019 yılında gelen açıklamada PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik , "Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz." demişti.

Bu açıklamanın yapıldığı dönemde 40 binden fazla çalışanı olan PTT'ye 55 bin civaırnda yeni personel alınarak personel sayısının 100 bin kişiye çıkarılacağı amaçlanıyor. 

PEKİ ŞİMDİ KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR?

TBMM'de yapılan açıklamada PTT bünyesinde çalışmakta olan 41 bin kişi olduğuna yer verildi. 

UZUN KUYRUKLAR VAR AMA PERSONEL ALIMI YOK

Ülkenin dört bir yanında yaşanan en büyük sıkıntı PTT'deki uzun kuyruklar. PTT'de işlem yapmak isteyen vatandaşlar , uzun kuyruklar beklemek zorunda kalıyor. İşte gelen kuyruk görüntüleri:

PERSONEL ALIMI GELMELİ

Yıllardır atama bekleyen personeller, PTT'den gelecek müjdeyi dört gözle beklerken personel eksikliğinin ciddi anlamda hissedilmesi , uzun kuyruklara neden oluyor. Yapılacak Türkiye geneli personel alımı ile birlikte hem atama bekleyen gençlere iyi haber verilir, hem de böylesine uzun kuyruklar oluşmaz. 

BU SENE ALIM BEKLENİYOR

Finans7.com olarak bu sene PTT'nin personel alımasını bekliyoruz. İlan gelince bildirimle haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Valla bilmiyorum 35 yas siniri nedir 40 yas ustuyuz kpss ye girdik zirt vir yok yas yok su cikariyorlar ozel guvenlik koruma yim 15 yilik tecrubem var onlisans mulkiyet koruma ozel guvenlik koruma bolumu mezunuyum kpss 2022 de 64 puanldim kibris miharip gazi cocuguyum ama bana is yok
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Alim yapılıyor torpille gördüğüm için
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Başvuru linkleri nerede
Ziyaretçi 15 Ay Önce
PTT ye işci alımı tarihi ne zaman