POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı

Son dakika haberi geldi ve POMEM ile PMYO eğitim sonu sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte sonuçlara ilişkin duyuru.

Sınav 24 Nisan 2024 0
POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı

Son dakika: POMEM ve MPYO eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi resmi internet adresinden "PMYO ve POMEM EĞİTİM SONU SINAV SONUÇLARI" başlığı ile bir açıklama yapıldı. Pa.edu.tr adresi duyurular kısmından yayınlanan açıklamada 15 Nisan tarihinde yapılan POMEM ve PMYO eğitim sınavının sonuçlarının belli olduğuna yer verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Polis Meslek Yüksekokulları Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin Eğitim Sonu Sınavı başlıklı 19/A maddesinin 1’inci fıkrasında bulunan “Yüksekokul öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda Başkanlıkça yapılacak sınavda başarılı olmaları şarttır.” ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin Eğitim Sonu Sınavı başlıklı 21’inci maddesinin 1’inci fıkrasında bulunan “POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda Başkanlıkça yapılacak sınavda başarılı olmaları şarttır. Yapılacak sınavın usul ve esasları Başkanlıkça belirlenir.” hükümleri amirdir. Amir hükümler gereğince Polis Meslek Yüksekokulu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden çeşitli sebeplerle işlemleri tamamlanan öğrenciler (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) 15 Nisan 2024 tarihinde sınava tabi tutulmuştur.   

Bu kapsamda, 15 Nisan 2024 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Gelişmelerden, son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç