POMEM ve PMYO duyurusu: Sınav tarihi belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

POMEM ve PMYO duyurusu: Sınav tarihi belli oldu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav duyurusuna yer verildi.

Polis Alımı 26 Ara 2022 21:22 0
POMEM ve PMYO duyurusu: Sınav tarihi belli oldu

Son dakika haberi: POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav duyurusu geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada POMEM ve PMYO polis alımı eğitim sonu sınav duyurusuna yer verildi. Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde polislik eğitimi gördüğü sırada değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan adayların sınava 10 Ocak 2023 tarihinde alınacağına yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde 10.01.2023 Salı günü
PMYO mezunları için saat: 09.30’da, POMEM mezunları için saat: 11.00’de yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır."

Polis alımlarını kaçırmamak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç