POMEM sınav başvuru ücreti nasıl yatırılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

POMEM sınav başvuru ücreti nasıl yatırılır?

POMEM polis alımı başvuru ücreti nasıl yatırılır? Hangi bankaya yatırılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Polis Alımı 17 Nisan 2024 0
POMEM sınav başvuru ücreti nasıl yatırılır?

POMEM başvuru ücreti nasıl yatırılır?

Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan açıklamada 2024 yılı 31. dönem POMEM 7 bin 500 polis alımı başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. Yapılan son dakika açıklamasında polis alımının açıklanması ile birlikte başvuru ücreti de belli oldu.

Yayınlanan alıma başvuru yapanlar 10 katı sıralamasına tabi tutuldu. Sıralamada bazı değişiklikler oldu. Erkek adaylardan yeterli sayıda başvuru olmadı.

KAÇ KİŞİ BAŞVURU YAPTI?

Daha önce 200 bine yakın başvurunun olduğu POMEM polis alımlarına şimdi yarı oranda başvuru bile olmadı. POMEM polis alımına lisans mezunu 37.336 erkek ve 25.167 kadın olmak üzere toplam 62.620 aday başvuru yaptı.

KPSS TABAN PUANLARI KAÇ OLDU?

37.336 erkek ile 15.000 kadın aday mülakatlara çağrıldı. Erkek polis alımında KPSS taban puanı 60 oldu. Kadın polis alımında ise KPSS taban puanı henüz belli olmadı.

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Başvuru ücreti 1050 TL olarak açıklandı. Sıralamaya giren adayların başvuru ücretini 18 Nisan ile 25 Nisan tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “31. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırması gerekiyor.

Halkbank ATM'lerinden sınav ücreti yatırma kısmından başvuru ücretini yatırabileceksiniz. Halkbank ATM, banka şubesi ve internet bankacılığından yatırılacak. Kadın erkek polisler ve polisliğe başvuru yapan adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç