POMEM polislik mülakatları başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

POMEM polislik mülakatları başlıyor

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında mülakat aşamalarının başlayacağına yer verildi.

Polis Alımı 17 Ara 2022 19:41 0
POMEM polislik mülakatları başlıyor

POMEM polislik mülakatları başlıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada POMEM polislik mülakatlarının bu hafta başlayacağına yer verildi. Akademi resmi sayfası aracılığıyla yayınlanan duyuruda parkur ile polislik ön sağlık ile ilgili detaylara yer verildi.

PARKUR - ERKEK

PARKUR - KADIN

MÜLAKAT TARİHLERİ

POMEM'lere 13 bin polis alımında ön sağlık ve spor aşaması için yayımlanan son dakika duyurusu şu şekilde:

" 29. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı işlemleri yapılacaktır. Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek ileriki bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir."

Siz nerede saat kaçta mülakata gireceksiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç