POMEM Mezuniyet Töreninde 3 Polisten Evlilik Teklifi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

POMEM Mezuniyet Töreninde 3 Polisten Evlilik Teklifi

POMEM mezuniyet töreninde , mezun olan 3 polis memuru, kız arkadaşına mezuniyet töreninde evlilik teklif etti.

Yerel Haberler 23 Haz 2022 18:38 0
POMEM Mezuniyet Töreninde 3 Polisten Evlilik Teklifi

POMEM mezuniyet töreninde 3 kişi evlilik teklif etti.

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde 11 bin 383 polis memuru POMEM'lerden mezun oldu. POMEM'lerden mezun olan 11 bin 383 pollis adayı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine göreve başladı. 

Yeminlerini ederek polis olan adaylar, daha sonra kep atarak polis olmalarını kutladılar. Birçok POMEM'de yapılan mezuniyet töreninden iç ısıtan görüntüler geldi. Gelen görüntülere baktığımızda 3 kişi , bu güzel günü , kız arkadaşlarına evlilik teklifi ederek kutladı. 

3 POLİS EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Erzurum'da düzenlenen törenden sonra 3 polis , mezuniyet törenine gelen , onları bu güzel gününde yalnız bırakmayan kız arkadaşlarına evlilik teklif etti.

Edinilen bilgilere göre 27 yaşındaki Furkan Yüksel isimli kişi, Yalova'dan gelen 28 yaşındaki MErve Şevik'e evlilik teklifini tektaş yüzükle yaptı.Sürpriz karşısında oldukça şaşır  Şevik, teklifi kabul etti. 

Kendisinin 2 sene önce polis olduğunu söyleyen Şevik, "Bugün çok sürpriz oldu, açıkcası ben böyle bir şey beklemiyordum. Kendisi sık sık 'evlilik teklifi yapmadan evleneceğiz, inşallah bu duruma alınmazsın' diyordu. Ben de 'imkanlar el vermedi, sorun değil' diyordum. Meğerse böyle bir şey planlamış çok sürpriz oldu. Herkesin içerisinde ve en sevdiğim lotus yüzüğü almış. Hem çok şaşırdım hem çok mutlu oldum. Ben meslekte 2'nci yılımı doldurdum. Furkan benim çömezim." dedi. 

"ÜST DEVREMİN SÖZÜ EVDE GEÇECEK"

Furkan Yüksel ise yaptığı açıklamada "O benim üst devrem, ben çömezim, alt devreyim. Evde de üst devremin sözü geçecek." dedi.

Bunun yanı sıra 28 yaşındaki Fırat Aygün, 26 yaşındaki Melisa KAraca'ya evlilik teklif etti. Karaca, "Fırat, polis oldu, şimdi sıra bende. Ben de 4'üncü kez girdiğim sınavda başarılı oldum. 28'inci dönemi kazandım. Buradaki törende evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Sürpriz oldu. Şaşırttı beni, gayet mutlu oldum." dedi.

Ahmet Danabaş ise 3,5 yıldır birlikte olduğu Emine Mantar'a evlilik teklif etti. Ahmet Danabaş, "Bu güzel günü daha anlamlandırmak adına güzel bir evlilik teklifi yapmak istedim. Onu çok mutlu ettiğimi düşünüyorum. Salondan çok coşkulu bir tepki aldık. Çok güzeldi gerçekten, herkes ayak uydurdu. Çok teşekkür ediyoruz." derken, Emine Mantar da  "3,5 yıldır birlikteyiz. Mezuniyetine geldik, bu heyecanı birlikte yaşamak istedik. Evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Aşırı mutluyum." dedi

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç