Polislerin Kurye Olduğu Uyuşturucu Çetesinin Başındaki İsim Şok Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polislerin Kurye Olduğu Uyuşturucu Çetesinin Başındaki İsim Şok Etti

Aralarında polislerin olduğu 20 kişilik çetenin başındaki isim ortaya çıktı. Polis ekipleri şok oldu.

Yerel Haberler 21 Tem 2022 14:35 1
Polislerin Kurye Olduğu Uyuşturucu Çetesinin Başındaki İsim Şok Etti

Savcı uyuşturucu kaçakçısı, poli kuryesi çıktı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde , Adana'dan Konya'ya gitmekte olan ve eroin sevkiyatı yaptığı bildirilen suç örgütüne operasyon düzenlendi. Konya Narkotik Polisi tarafından yapılan uzun çalışmalar, teknik takip ve ifadeler sonucu uyuşturucu kuryesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu kuryesinin telefonunda inceleme yapıldı ve yapılan araştırmada aralarında polislerin de olduğu 20 kişilik bir uyuşturucu çetesi ortaya çıktı. Çetenin başındaki isim ise şok etti. 

Adana'dan Konya'ya gitmekte olan ve uyuşturucu sevkiyatı yaptığı ihbarı , Konya Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar üzerine yapılan çalışmalarda yeni deliller de ele geçirildi ve kent girişinde kuryenin kullandığı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 25 kilogram eroin ele geçirildi. Kuryenin polis olduğu ortaya çıkarken polis F.K. ile yanındaki eşi gözaltına alındı. Şüphelilerin telefonlarına da el konuldu. 

Telefonlarda yapılan incelemede polis ekipleri şok yaşadı. WhatsApp mesajlarına bakan polis ekipleri , Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı O.Y.'nin F.K.'ya uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili talimatlar verdiği ortaya çıktı. 

Ele geçirilen mesajlar sonrası soruşturma derinleştirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 8 ay süren teknik takipte savcının, Antalya'da lise arkladaşından emanet bir araç aldığı ve bu araç ile uyuşturucu sevkiyatı yaptığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşte boşuna demiyoruz. Polislerin maaşını cazip hale getirin ve onları işe almadan iyice kontrol edin artı zaman içinde gelirlerine ve gayrimenkulüne kontrol yapın.