Polis ve astsubay alımı yapılacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis ve astsubay alımı yapılacak!

MSB ve EGM'ye polis ile astsubay alımı yapılacak. Yapılacak alımın başvurusuna dair bilgiler, alımların ne zaman olacağına dair bilgiler yazımızda.

Polis Alımı 29 Eylül 2023 19:54 2
Polis ve astsubay alımı yapılacak!

Polis ve astsubay alımı yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre polis ve astsuba yalımı yapılacağı görüldü. Beklenen ilanlar hakkında son bilgiler yazımızda.

EGM 31. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI BEKLENİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika bilgilerine göre 31. dönem POMEM kapsamında EGM'ye binlerce polis alımı yapılacağı görüldü. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılması beklenen polis alımı için en merak edilen konu ilanın ne zaman olacağı konusu oldu.

Ön lisans ve lisans mezunları arasından söz konusu polis alımı yapılması bekleniyor. Geçen sene Nisan ayında yapılan alımın süreci tamamlandı ve adaylar eğitimlerine başladı. Eğitimin başlaması sonrası yeni dönem polis alımı için hazırlıklar başladı. İlanın 2024 yılı ilk aylarında yapılması bekleniyor. İlan geldiğinde Finans7.com'da olacak.

LİSE MEZUNU POLİS ALIMI BEKLEYENLER, BİRAZ DAHA BEKLEYECEK

Lise mezunları arasından polis alımı bekleyenler 2024 yılı YKS'yi bekleyecek. 2024 YKS puanı ile Ağustos 2024'te lise mezunu polis alımı yapılacak.

ASTSUBAY ALIMI

MSB'ye ön lisans ve lisans mezunları arasından astsubay alımı yapılacak. Söz konusu astsubay alımı ilanına çok kısa süre kaldı. Ekim ayında yayınlanacak ilan ile ne az ön lisans mezunlarından KPSS puanı ile astsubay alımı olacak.

LİSE MEZUNU ASTSUBAY ALIMI

Lise mezunları arasından astsubay alımı için de adayların 2024 yılı MSÜ ve YKS'yi beklemesi gerekiyor. Bu sınavlar 2024 yılında yapılacak ve alımlar gelecek sene yapılacak.

TARİHLER

MSÜ'nün Nisan ayında, YKS'nin ise Haziran ayında yapılması bekleniyor. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
inşallah 10 katı kuralı kalkar inşallah
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Çok isterdim astsubayligs beni harcadılar beni.Hep torpilli adamlar mesleğin içinde çalışıyorlar.Kul hakkı kimseye helal etmiyorum.