Polis ve Asker 3 Şehidimiz Var: Şehitlerimizin İsimleri Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis ve Asker 3 Şehidimiz Var: Şehitlerimizin İsimleri Açıklandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2 asker ve 1 polisimizin şehit olduğuna yer verildi.

Son Dakika 22 Nisan 2022 23:57 1
Polis ve Asker 3 Şehidimiz Var: Şehitlerimizin İsimleri Açıklandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı acı haberi verdi: 3 personel şehit oldu.

Suriye'de devam eden operasyonlardan bugün acı haberler geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre 2 askerimizin şehit olduğu bildirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında ise 1 polis memurunun roketli saldırı sonucu şehit olduğu öğrenildi. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugün meydana gelen çatışmada Piyade Teğmen Bekir Can'ın şehit olduğuna yer verildi. Az önce yapılan açıklamada ise Piyade Uzman  Çavuş Furkan Gök'ün ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu öğrenildi. 

MSB tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

- Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olmuştur.

  • Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

MARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şehit Gök’ün acı haberi, Kahramanmaraş'ta Hasancıklı Mahallesi’nde yaşayan ailesine, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve askeri yetkililer tarafından verildi. Osman Gök ve Döndü Gök, oğullarının acı haberi sonrası büyük üzüntü yaşadı ve gözyaşına boğuldu

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: POLİSLERİMİZE ALÇAK SALDIRI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı son dakika açıklamasında Fırat Kalkanı Bölgesi'nde polislerimize alçak saldırı düzenlendiğini söyledi. Düzenlenen alkçak saldırı sonucu 1 polisimiz şehit oldu. Bakan Soylu açıklamasında, "Fırat Kalkanı Harekat Bölgesindeki Mare Soran’da, PKK/PYD’nin kontrolündeki bölgeden atılan roket sonucu Şehit düşen Kahraman Özel Harekat Polisimiz Aytaç Altunörs’e Allah’tan rahmet, ailesi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âlî olsun inşallah." dedi. 

EGM ŞEHİT POLİSİN ADINI AÇIKLADI

EGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında “Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde yer alan Mare Soran’da, PKK/PYD’nin kontrolündeki bölgeden, kontrol noktasına teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda, Kahraman Özel Harekat Polisimiz Aytaç Altunörs şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet dileriz. Ailesi, teşkilatımız ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah ailelerine sabır versin