Polis Akademisi'nden POMEM Sonuç Duyurusu (29. Dönem Yeni Polis Alımı Ne Zaman?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi'nden POMEM Sonuç Duyurusu (29. Dönem Yeni Polis Alımı Ne Zaman?)

Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM duyurusu yayınladı. Yayımlanan duyuruda sınav sonuçlarına yer verildi.

Sınav 20 Haz 2022 16:45 6
Polis Akademisi'nden POMEM Sonuç Duyurusu (29. Dönem Yeni Polis Alımı Ne Zaman?)

Son dakika haberi: POMEM duyurusu geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. "27. Dönem POMEM’lerden Mezun Olan Öğrencilerin Dikkatine" başlığı ile yayınlanan son dakika duyurusunda 12 bin polis alımında eğitimi bitiren adayların sonuçlarına yer verildi.

POMEM EĞİTİM SONU SINAVI YAPILDI

Geçen gün yayımlanan POMEM eğitim sonu sınav duyurusunda "03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği, 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olacak öğrencilerin sınavları; 16-18 Haziran 2022 tarihleri arasında öğrenim gördükleri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır." ifadelerine yer verilmiş ve sınavlar geçen gün yapılmıştı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Sınavların yapılmasının ardından adayların sonuçlar için bekleyişleri başladı. Polis Akademisi yayımladığı duyuruda sonuçların açıklandığını bildirdi. Sonuç duyurusu, "27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 16-18 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan eğitim sonu sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz." şeklinde yayımlandı.

Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayın

YENİ DÖNEM POLİS ALIMI

29. dönem POMEM polis alımı için bekleyiş ve heyecan başladı. KPSS yaklaşırken en merak edilen konu KPSS'den önce mi yoksa sonra mı alım olacağı konusu oldu. Sizce 2022 KPSS'den sonra mı ilan gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

20 bin polis alımının önü açıldı. Detaylar için TIKLAYIN

29. dönem POMEM polis alımı son bilgiler için TIKLAYIN

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Once
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mülakat kaldırılmadan adalet sağlanilmaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Xshsk
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Jxsj
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Olsan ne olacak bizimi alıyorlar sanki