Polis Akademisi'nden Bekçilik Duyurusu: Bekçi Alımı Sınav Soru ve Cevap Kitapçığı Yayımlandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi'nden Bekçilik Duyurusu: Bekçi Alımı Sınav Soru ve Cevap Kitapçığı Yayımlandı 2022

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve bekçilik sınav soru ile cevapları paylaşıldı.

Sınav 22 Tem 2022 12:16 1
Polis Akademisi'nden Bekçilik Duyurusu: Bekçi Alımı Sınav Soru ve Cevap Kitapçığı Yayımlandı 2022

Polis Akademisi'nden bekçilik duyurusu geldi. Soru ve cevaplar yayımlandı.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfasından yayımlanan duyuruda geçen hafta Pazar günü yapılan bekçilik giriş sınavının soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi. 

"2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavının soru ve cevapları açıklandı" ifadeleri ile yayımlanan duyuru şu şekilde:

"17 Temmuz 2022 tarihinde yapılan 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr  ya da http://odsgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanan sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz dilekçelerini 26 Temmuz 2022 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks (0 312 462 85 33) ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır. İtirazlara ilişkin değerlendirme sonuçları adaylara dilekçelerinde belirtecekleri irtibat numaraları ile bildirilecektir.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, adı, soyadı, imzası, iletişim bilgileri olmayan dilekçe ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz. 

Sınav sonuçları 05 Ağustos 2022 tarihinde açıklanacak olup, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 09 Ağustos 2022 tarihi saat 17.00’a kadar aynı usullerle yapılacaktır."

Sınav Soruları A Grubu İçin TIKLAYIN

Sınav Soruları b Grubu İçin TIKLAYIN

Diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İl il kaç kişi ön sağlığı geçti onu da bir araştırıp bize haber eder misiniz ?