Polis Akademisi bekçi alımı sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi bekçi alımı sonuçları açıklandı

Son dakika açıklaması: Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alımı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar ve sonuç sorgulama linki yazımızda.

Bekçi Alımı 6 Ocak 2023 09:41 0
Polis Akademisi bekçi alımı sonuçları açıklandı

Son dakika : Bekçi alımı sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2022 yılında yapılan 3 bin 250 bekçi alımı sınav aşamalarının sona erdiği ve sonuçların belli olduğuna yer verildi. Yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavını asıl olarak kazanan adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (on beş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanmıştır. 

Yedek olarak belirlenen adaylar, planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Akademi tarafından yayınlanan sonuçlara göre kazanan adayların 15 gün içinde , sonuç sayfasında yazan planlanan il emniyet müdürlüğüne gitmesi gerekecektir. İl Emniyet Müdürlüğüne gitmeyenlerin yerine yedek adaylar arasından kişiler çağrılacak. Kadın erkek adaylar  bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden , kamu memur polis asker bekçi alımlarından haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç