Polis Akademisi 28. Dönem POMEM Sonuçları: İşte Polislik Mülakat Sonuçları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi 28. Dönem POMEM Sonuçları: İşte Polislik Mülakat Sonuçları

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 28. dönem POMEM sonuçlarına yer verildi.

Son Dakika 10 Haz 2022 07:54 0
Polis Akademisi 28. Dönem POMEM Sonuçları: İşte Polislik Mülakat Sonuçları

Son dakika : POMEM sonuçları açıklandı.

Polis Akademsi Başkanlığı 2022 yılı polis alımı sonuçları açıklandı. Akademi duyurusu şu şekilde:

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

ASKERDE OLANLAR NE OLACAK?

Asil olarak kazanana ve şimdi askerde olanlarla ilgili yayınlanan duyuruu şu şekilde:

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Başkanlığımıza, silahaltında bulunan ve Polis Eğitim ve Öğretim kurumunun sınavlarını kazanan adayların 1111 Sayılı Askerlik Kanununa göre geçici terhis işlemlerinin yapılmasının mümkün olmadığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda, 28. Dönem POMEM Giriş Sınavını asıl olarak kazanan adaylardan, intibak eğitiminin başlayacağı 18 Temmuz 2022 tarihi itibariyle silahaltında bulunan adayların ekteki dilekçeyi eksiksiz şekilde doldurarak 19 Temmuz 2022 tarihine kadar askerlik yaptığı birimden Polis Akademisi Başkanlığımıza üst yazı aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir. 

Dilekçeyi gönderen adayların POMEM Müdürlüklerine planlamaları terhislerine müteakip yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında dilekçe göndermeyen adaylar, adaylık haklarından feragat etmiş sayılacaktır. 

Adayların bundan sonraki gelişmeleri www.pa.edu.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç