PÖH Olabilmek İçin Tek Şans: İşte Polis Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PÖH Olabilmek İçin Tek Şans: İşte Polis Alımı

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde özel harekat polisi olmak isteyen adaylar için tek şans yazımızda.

Polis Alımı 22 Tem 2022 19:17 3
PÖH Olabilmek İçin Tek Şans: İşte Polis Alımı

PÖH olabilmek için tek şans.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve yapılan açıklamada özel harekat olmak isteyen kişiler için tek yol açıklandı. PÖH olmak için tek yolda başvurular 25 Temmuz günü başlayacak. 

SÜLEYMAN SOYLU'NUN AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada son yapılan kadın PÖH alımının ardındna bundan sonra açıktan özel harekat polisi alınmayacağını, alımların meslek içinden yapılacağını söyledi. Bakan Soylu açıklamasında şunları söylemişti:

"Bu, özel harekata artık bundan sonra almayacağız değil. Bunun emeklisi oluyor. Daha ziyade burada şöyle bir şey düşünüyoruz. İçeriden sınavla özel harekat almak. Benim özel harekat olmak isteyen polis kardeşlerime, polis olmak isteyen aday kardeşlerime tavsiyem şudur: Polisliğe girsinler, polisliği kazansınlar. Çünkü özel harekat bundan sonra alırsak çok kısıtlı sayıda alacağız. Bir baza oturturduk, bu bazda içeriden almak, yani bundan sonra içeriden almak. Evet dışarıdan almak icap ederse yine alırız, ama içeriden almak bizi daha rahatlatacak, daha doğru bir adım olmuş olacak"

PÖH OLMA FIRSATI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2 bin 500 polis alımı yapılacağına yer verildi. Polis özel harekat olmak isteyen adayların bu polis alımına başvuru yapması gerektiği bildirildi. Süleyman Soylu, "polis olmak isteyen aday kardeşlerime tavsiyem şudur: Polisliğe girsinler, polisliği kazansınlar." dedi ve adayların polis alımına başvuru yapması gerektiğini, polis olduktan sonra meslek içinden PÖH alımına başvuru yapabileceklerine yer verildi.

Başvurusu 25 Temmuz'da başlayacak polis alımı için TIKLAYIN

AÇIKTAN PÖH ALIMINDA TEK YOL

Açıktan özel harekat polisi alımı şimdilik mümkün durmuyor. Ancak Bakan Soylu, "Evet dışarıdan almak icap ederse yine alırız" dedi. Sizce açıktan alım olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

PÖH alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Polisliği resmen parayla satıyorsunuz 3 kere sozluden herşeyi tam yapmama rağmen elendim Allah hakkımı yiyen yedirmesine vesile olanlar öldüm desinler bir bardak su verenleri olmasın çoluk çocuğu dan çıksın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet aclikdan alım yapilnali
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Senin istifani gurseydik hiç bı alım yapmıyorsunuz