PÖH alımı olacak mı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PÖH alımı olacak mı 2023

Son dakika haberi: Polis Akademisi EGM 10 bin PÖH alımı olacak mı? Özel harekat polisi alımı ne zaman yapılacak?

Polis Alımı 29 Ocak 2023 09:46 6
PÖH alımı olacak mı 2023

PÖH alımı olacak mı? 10 bin polis özel harekat alımı mı yapılacak

EGM bünyesine polis alımı için son dakika açıklaması gelmiş ve en az lise mezunları arasından 10 bin 4 polis alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan duyurudan sonra Polis Akademisi bünyesine 10 bin polis alımının özel harekat branşına mı yapılacağı merak edildi. Peki PÖH alımı olacak mı? Özel harekat polisi alımı yapılacak mı? İşte gelen son dakika açıklaması.

10 BİN 4 POLİS KADROSU İHDAS EDİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine polis kadrosu dün ihdas edildi. 28 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Kadro ihdasının yapılmasından sonra adaylar polis alımının özel harekat branşına mı yapılacağını araştırmaya başladı. 

SOYLU: PÖH ALIMI AÇIKTAN OLMAYACAK MI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada açıktan PÖH alımlarının artık yapılmayacağını söyledi. Ciddi ihtiyaç olmaması durumunda PÖH alımının açıktan yapılmayacağını , meslek içinden , polisler arasından özel harekat polisi alımı yapılacağını söyledi.

PÖH ALIMI BEKLENMİYOR

10 bin polis kadrosunun ihdas edilmesinden sonra bu alımın PÖH olarak mı yapılacağı merak ediliyordu. Ancak özel harekat polisi alımı yapılması beklenmiyor. Peki sizce polis özel harekat alımı yapılmalı mı? Açıktan PÖH alımı olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek polisler ve polisliğe başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Evet pöh alımları olsun lütfen ya kpss önlisans 60 olsun nolcak ya bu kadar çok talep var lütfen
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Alım olsun istiyorsanız parti internet sitelerine girin iletişim kısmından bu mesajı atın. Değerli Sn. Genel başkanlarımız 2016 yılında bir defaya mahsus kpss şartsız en az lise mezunu 10.000 özel harekat polis alımı oldu. Binlerce işsiz genç olarak bu alımın tekrar yapılmasını istiyoruz. Bu meslegi gerçekten seven gönül veren gençlere lütfen bir şans daha veriniz. Bizler bu vatana hizmet etmek istiyoruz lütfen alımlar tekrarlansın maalesef günümüz şartlarında herkes eşit degil üniversite okuyamamış olabiliriz belki ama bu meslegi canı gönülden isteyen gençlerin sesine kulak veriniz alımlarda şartları esneterek gençlere bir şans veriniz. Değerli devlet büyüklerimiz bu vatana hizmet etmek isteyen binlerce genci görmezden gelmeyiniz. Saygılarımla.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Bir kereye mahsus mhpli yandaşları polis yaptılar diğer bekleyen işsiz gençlere bu reva mı? Bir alım olacaksa her yıl olmalı neden bir kereye mahsus ? İlk seferde giremeyen torpilsizler ne olacak? Bu ülke insanı hayattan sogutur
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Bence olsun cunkı birilerine söz verdik
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Evet herkes polis olmak istiyor eppeyi geç arkadaşlarımız lise mezunu bazılarının imkanı yok okumak için bazılarının da polislikle alakası yok ama şuan polisler lise mezunlarına bı fırsat tanınmasını istiyorum Saygılar