Pi coini olanları heyecanlandıran son dakika haberi: İşte fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pi coini olanları heyecanlandıran son dakika haberi: İşte fiyatı

Son dakika haberi: Pi Coin fiyatında heyecanlandıran hareket geldi. İşte gelen açıklama ve pi coin fiyatı,

Kripto Paralar 22 Ara 2023 0
Pi coini olanları heyecanlandıran son dakika haberi: İşte fiyatı

Pi Coin'i olanları heyecanlandıran son dakika haberi.

155'ten fazla ülkeden katılımcıların katılımı ile PiFest etkinliği düzenlendi. 6 Aralık tarihinde başlayan etkinlik 11 ARalık tarihinde sona ererken söz konusu proje, ekibe büyük bir heyecan getirdi.

Uzun süredir Pi Coin'in devreye alınmasını bekleyen, kripto para piyasasında işleme başlamasını bekleyen yatırımcılar, bu etkinlik ile daha da heyecanlandı.

2018 yılında bir grup bilim insanı tarafından düzenlenen Pi Network adlı uygulama, devrim niteliğinde madencilik modeli iel karşımıza çıkmıştı. Telefonlarda bulunan uygulamadan madencilik yapıldı.

Söz konusu projebib beta ve test ağı iki sene önce tamamlanmış ve Mainnet bir türlü yayına alınmadı. Bu nedenle kızan yatırımcılar, projeden umudunu kaybetmeye başladı.

Bazı yatırımcılar Pi Network'u dolandırıcılık ile suçladı. Ancak bazı yatırımcılar, hala Pi coine olan inancını koruyor ve her gün uygulamaya girerek kazım yap kısmına tıklayarak pi biriktiriyor.

Siz hangi kod isim ile pi coin topluyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Pİ COİN NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre Pi Coin şu sıralar 32.66 dolar seviyesinden işlem görüyor. TL karşılığına baktığımızda ise 954 lira seviyesinde olduğu görüldü.

Siz kaç coin ile söz konusu kripto paranın borsada işleme başlamasını bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara * Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç