PFDK İstanbulspor'a 3 Puan Silme Cezası Verdi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PFDK İstanbulspor'a 3 Puan Silme Cezası Verdi!

Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor'un cezası belli oldu. PFDK'nın açıkladığı karara göre; İstanbulspor'a 3 puan silme cezası uygulanacak. İşte haberin detayları...

Spor 24 Ara 2023 0
PFDK İstanbulspor'a 3 Puan Silme Cezası Verdi!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor müsabakasında sahadan çekilen İstanbulspor'a 3-0 hükmen mağlubiyetin yanı sıra 3 puan silme cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor müsabakasında sahadan çekilen İstanbulspor için kararını verdi. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, İstanbulspor'un 3-0 hükmen mağlup sayıldığı ve ev sahibi takıma 3 puan silme cezası uygulandığı belirtildi.

Spor yazarlarının İstanbulspor-Trabzonspor maçı yorumları | Mackolik.com

Sarı-siyahlı kulübün başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'na ise akreditasyon talimatına aykırı eylemi ve başlamış müsabakadan takımı çekmesi suretiyle gerçekleştirilen sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin lira para cezası verildiği aktarıldı.

Öte yandan, İstanbulspor'un bazı taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle bir sonraki iç saha maçında cezalı olacağı kaydedildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç