Pençe Kilit'ten Kahreden Haber: Alçak Saldırıda Fırat Canlı, Doğukan Korkmaz, Yunus Kalkan Şehit Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pençe Kilit'ten Kahreden Haber: Alçak Saldırıda Fırat Canlı, Doğukan Korkmaz, Yunus Kalkan Şehit Oldu

Pençe Kilit Operasyonundan kahreden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 3 askerimiz alçak saldırı sonucu yaralandı.

Son Dakika 26 Nisan 2022 18:42 0
Pençe Kilit'ten Kahreden Haber: Alçak Saldırıda Fırat Canlı, Doğukan Korkmaz, Yunus Kalkan Şehit Oldu

Kahreden haber geldi: Operasyonda şehit sayısı 3'e çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatı'nda askerlerimize roketli saldırı düzenlendiğine yer verildi. Saldırı sonrası bir askerimiz şehit olmuş, 4 askerimiz ise yaralanmıştı. Edinilen son dakika bilgilerine göre yaralı askerlerimizden ikisinin , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı , hayatını kaybettiği öğrenildi. 

 

YUNUS KALKAN'IN ŞEHADET HABERİ AİLESİNE VERİLDİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre alçak saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Yunus Kalkan'ın şehit olduğu öğrenildi. Kahreden haber sonrası yetkililer şehadet haberini Hatay'ın Yayladağı ilçesinde askerimizin ailesine ulaştı. Çamaltı Mahallesi'nde yaşamakta olan baba Mehmet ve anne Melahat Kalkan'a oğullarının şehadet haberi yetkililer tarafından verildi. Haberi alan aile büyük üzüntü yaşadı. Şehidimizin baba evine bayraklar asıldı. 

Bekar olan 21 yaşındaki şehidin cenazesinin yarın öğle namazı sonrası Yayladağı Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. 

KAHREDNE HABER : ŞEHİT SAYISI ÜÇ OLDU

Gelen son dakika bilgilerine göre yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki askerimiz doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.  Son bilgilere göre şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli oldu. Alçak saldırı sonucu Sözleşmeli Er Fırat Canlı ve P. Söz. Er Doğukan Korkmaz'ın şehit olduğu öğrenildi. 

56 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Pençe-Kilit Operasyonu geçen hafta başladı. Bir haftadır devam eden operasyonda şimdiye kadar 56 terörist öldürüldü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç