Pasifik Donanım ve Yazılım talep toplama tarihleri belli oldu PATEK
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pasifik Donanım ve Yazılım talep toplama tarihleri belli oldu PATEK

Pasifik Donanım ve Yazılım bir açıklama yaptı ve yapılan açıklamada halka arz talep toplama tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

Halka Arz 2 Şubat 2024 0
Pasifik Donanım ve Yazılım talep toplama tarihleri belli oldu PATEK

Son dakika: Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri talep toplama tarihleri belli oldu.

Pasifik Donanım ve Yazılım'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde  Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri adlı şirketin halka arzına ilişkin detaylara yer verildi. Peki talep toplama ne zaman? Halka arz başvurusu nasıl yapılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Geçen hafta Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2024 yılının ilk halka arzının geldiğine yer verildi. İlk halka arz  Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri'nin yükske oranda büyüklükle halka arz olacağı görüldü.

KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Söz konusu şirket katılım endeksine uygundur. Dağıtım şekli ise bireysele eşit şekilde olacak.

HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

Söz konusu şirketin yurt içi bireysel yatırımcıya 18 milyon 900 bin, yurt içi kurumsal yatırımcılara ise 8 milyon 100 bin lot dağıtım olacağı bildirildi.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Borsa İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre PATEK kodu ile borsada işlem görecek Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri'nin 6-7 Şubat tarihlerinde talep toplama alacağı görüldü. Bankalar ve aracı kurumlar üzerinden halka arza katılabileceksiniz.

Kaynak: Finans7

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler Finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com piyasalar, kripto paralar, hisseler, borsa, döviz ve emtialar hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç