Para ile Sağlık Raporunda Şok: Soruşturma Başlatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Para ile Sağlık Raporunda Şok: Soruşturma Başlatıldı

Son dakika haberi: İzmir'de para ile istirahat raporu yazmak isteyen doktora soruşturma şoku geldi.

Sağlık 24 Ekim 2022 12:18 0
Para ile Sağlık Raporunda Şok: Soruşturma Başlatıldı

Son dakika haberi: İzmir'de para ile sağlık raporu veren doktor hakkında flaş karar.

İzmir Buca'dan bir haber geldi. Gelen bilgilere göre İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde görev yapmakta olan bir hekimin rapor için talep ettiği sosyal medya üzerinde gündem oldu. 

Söz konusu görüntülerde bir kişinin istirahat raporu almak için doktora gittiği görülüyor. Bu kişinin doktordan istirahat raporu istediği , hekimin ise istirahat raporu yazmak için ondna para talep ettiği görüldü. Bu görüntüler ise sosyal medya üzerinde gündem oldu. 

Olay sonrası İzmir İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili bir inceleme başlattı. Başlatılan inceleme kapsamında ilk aşamada doktorun açığa alındığı öğrenildi. Konu ile ilgili son dakika açıklamasında, "Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine adı geçen hekim hakkında İl Sağlık Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, ilgili açığa alınmış ve eş zamanlı adli makamlara da konu hakkında bilgi verilmiştir. Sağlık camiası içerisinde etik olmayan, suç unsuru teşkil edecek her türlü davranışa ve olası eyleme karşı yaptırımlarımızın ve disiplin sürecinin işletileceği bilinmelidir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur" ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden , kamu, atama, memur, KPSS haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç