Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli ve İşçi Alımı İlanı Yayımlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli ve İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Pamukkale Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı ve en az lise mezunlarından kadın erkek işçi ile sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Kamu 21 Nisan 2022 08:25 0
Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli ve İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı ve en az lise mezunları arasından farklı pozisyonlara sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.


21 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında önemli bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Pamukkale Üniversitesi bünyesine personel alımı yapılacağı, ilana başvuruların bugün başlayacağına yer verildi. Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne bağlı PAÜ Hastaneleri ek hizmet binasında (Pamukkale Karahayıt Mahallesi) istihdam etmek üzere yapılan personel alımında adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’ üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilecekler.


KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre yapılacak söz konusu personel alımında adayların aşağıdaki genel şartlara haiz olması gerektiği ifade edildi:


  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı
  • 657 sayılı Kanunun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
  • KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmişse askerlik yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirmiş,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.


BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlana başvuruda bulunacak adaylarda aranan özel şartlar şu şekilde:


Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Başvuru son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylarda en az 170 cm boyunda olmak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15 kilodan az ya da fazla olmaması, 10.06.2004 tarih ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10' uncu maddesinde yer alan şartları taşıması, vardiyalı çalışabilmesi, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartının (silahlı/silahsız) son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresinin en az 6 (altı) ay olması gerekmektedir.


Temizlik Personeli : Başvuru son tarihi itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve vardiyalı çalışabilmek.


ALIM YAPILAN KADROLAR


BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İlana başvurular bugün başlayacak ve internet üzerinden alınacak. Adayların aşağıdaki evrakları başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir:



Başvuru duyurusu 22 Nisan günü https://www.pau.edu.tr/personel/tr/haberler adresi üzerinden yayımlanacak. Başvuru duyurusunda başvurular için linke de yer verilecek ve internetten müracaatlar alınacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç