Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı: 61 KPSS ile Atama Yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı: 61 KPSS ile Atama Yapıldı

PAmukkale Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Kamu 28 Mayıs 2022 21:22 0
Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı: 61 KPSS ile Atama Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Pamukkale Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı, taban puanların belli olduğuna yer verildi. 

Yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 22 Nisan 2022 tarih ve 31816 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 81 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden çevirim içi olarak süresi içinde müracaat eden ve başvurusu herhangi bir nedenden dolayı geri çevrilmeyen adayların 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması ve eczacı unvanı için diploma notu esas alınarak ilanda belirtilen niteliklerin değerlendirmesi yapılmış ve sonuçlar yayımlanmıştır.

Önemli Duyuru: 

1)Asıl sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olanlar 10.06.2022 tarihinde  www.pau.edu.tr  adresinden ilan edilecek ve 21-22 Haziran 2022 tarihinde başvuruları şahsen alınacaktır.

2)17 Nisan 2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir."

TABAN PUAN

Personel alımı sonuçlarına göre oluşan taban puanlar şu şekilde: Sonuçlara baktığımızda güvenlik kadrosuna 61 KPSS ile alım olduğu görüldü. 

SONUÇLAR SONRASI YAPILACAKLAR

Sonuçlara https://pbs.pusula.pau.edu.tr/Basvuru/Sonuc.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç