PAEM Kadın Erkek 1000 Komiser Yardımcısı Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PAEM Kadın Erkek 1000 Komiser Yardımcısı Alımı Başvurusu Başladı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada kadın erkek 1000 komiser yardımcısı alımı başvurusunun başladığına yer verildi.

Kamu 4 Nisan 2022 12:37 0
PAEM Kadın Erkek 1000 Komiser Yardımcısı Alımı Başvurusu Başladı

PAEM 1000 komiser yardımcısı alımı için son dakika açıklaması geldi. Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi sınavı için 1000 komiser yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular bugün alınmaya başladı.


Akademi resmi sayfası üzerinden yayımlanan açıklamaya baktığımızda başvuruların 4 ile 12 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacağı görüldü.


KADIN ERKEK KONTENJAN DAĞILIMI


Polis Akademisi resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan açıklamada alınacak 1000 kişiden 925 'inin erkek 75'inin kadın adaylar arasından istihdam edileceğine yer verildi.


BAŞVURU ŞARTLARI


Polis Akademisi'nin duyurusuna baktığımızda alımların meslek içinden yapılacağı görüldü. En az 2 yıldır polislik yapan lisans mezunları arasından yapılacak komiser yardımcısı alımında başvuru şartları şu şekilde:


  • En az dört yıllık lisans seviyesindeki bir yükseköğretim programından mezun olması,
  • Başvuru tarihinde meslekte fiilen iki yılını doldurmuş olması,
  • Son iki performans değerlendirme puanı en az iyi olması,
  • Kısa veya uzun süreli durdurma cezaları, ceza süresi içinde derece yükselmesi için açılan kurslara, yarışma sınavı veya seçmelerine girmeyi de önler,
  • Haklarında meslekten veya memuriyetten çıkarma cezasını gerektirecek suçlardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmamak.


BAŞVURU EKRANI


İlana başvuru yapmak isteyen adayların Personel Bilgi Sistemi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.


BAŞVURU ÜCRETİ


İlana başvuru yapan adaylar , daha sonra 400 lira olan başvuru ücretini Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi nezdinde bulunan 7.DÖNEM İLKDERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAVI hesabına yatıracak ve ön başvuru tamamlanmış olacak.


ŞAHSEN BAŞVURULAR


Şahsen başvurular ise 14 ile 23 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak.


YENİ DÖNEM POLİS - BEKÇİ ALIMI


Yeni dönem POMEM , PMYO polis alımı için on binlerce adayın bekleyişi devam ediyor. Bu alımların yanı sıra on binlerce aday, EGM'nin bekçi alımı ilanını da bekliyor. 28. dönem POMEM'de süreç devam ederken yeni POMEM alımı için henüz net bir bilgi ve tarih yok.


Bekçi alımı için TIKLAYIN

PMYO polis alımı için TIKLAYIN


YENİ DÖNEM POMEM, PMYO, PAEM VE BEKÇİ ALIMI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç