Özsu Balık Üretim Halka Arz Başvurusu Başladı: Hisse Borsada Ne Zaman Başlayacak, Kaç Lot Verecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özsu Balık Üretim Halka Arz Başvurusu Başladı: Hisse Borsada Ne Zaman Başlayacak, Kaç Lot Verecek?

Özsu Balık Üretim halka arz için kısa sürede rekor ilgi geldi. Peki borsada işlem ne zaman başlayacak?

Borsa 22 Kasım 2022 16:02 0
Özsu Balık Üretim Halka Arz Başvurusu Başladı: Hisse Borsada Ne Zaman Başlayacak, Kaç Lot Verecek?

Özsu Balık Üretim halka arza rekor ilgi.

Özsu Balık Üretim halka arz başvuruları bugün başladı. Halka arz başvurusunun başlamasının ardından en merak edilen konu , nasıl halka arza başvuru yapabileceğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu halka arz hakkında son açıklamalara ve detaylara yer verdik.

Halka arz hakkında yapılan açıklamada, "22-23 Kasım 2022 tarihlerinde Özsu Balık Üretim A.Ş.’nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10:30-13:00 saatleri arasında “Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz fiyatı 7,69 TL olarak belirlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Özsu Balık Üretim A.Ş.'nin (Şirket) halka arz edilecek 20.000.000 TL nominal değerli payları, Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile halka arz edilecek. 

NASIL HALKA ARZA BAŞVURU YAPARIM?

Halka arz başvurusu bankalar, portföy yönetim şirketleri ve yatırım şirketleri aracılığıyla yapılmaktadır. 23 Kasım seans bitme saatine kadar halka arz başvurusu yapabilirsiniz. Halka arz başvurularının sona ermesinden sonra gelecek haftanın başında halka arz sonuçlarının açıklanması ve yatırımcılara kaç LOT verildiği belli olacak.

Daha sonra borsada hisse işleme başlayacak. Borsada işlemlerin ise gelecek hafta başlaması bekleniyor. Borsada işlem tarihi belli olunca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç