Özgür Özel saat kaçta açıklama yapacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Özel saat kaçta açıklama yapacak?

Son dakika haberi: Özgür Özel yaptığı son dakika açıklamasında Bakan Soylu için flaş ifadeler kullandı. Peki Özgür Özel ne zaman açıklama yapacak?

Siyaset 11 Ocak 2023 18:57 0
Özgür Özel saat kaçta açıklama yapacak?

Özgür Özel saat kaçta açıklama yapacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel yaptığı son dakika açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yarın flaş açıklamalar yapacağını söyleyen Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Süleyman Soylu, tehdit etme, şantaj yapma, boş konuşma. İyisi mi sen yarını bekle... ARKASI YARIN..." ifadeleri ile açıklama yapan Özel, "Süleyman Soylu sen yarını bekle... Yarın burada, bir dosya açıklanacak. Bir büyük dosya. Yarın burada Süleyman Soylu'nun cevap vermesi gereken, cevabından kaçamayacağı yine kimyasının bozulacağı, bir dosya hazırlanacak. Böyle açıklamalar, bu dönemlerde riskli. Kamuoyu merak etmesin. Özgür Özel, o dosyayı açıklayamayacak durumda olursa o dosyayı açıklayacak en az 3 arkadaşıma daha birer örneği teslim edildi. Bu dönemde bir gün sonra bir şey açıklayacağım demenin nasıl bir riski olduğunu hepimiz farkındayız. Ama bu korku iklimine teslim olmayız. Başımıza gelebilecek en kötü ihtimal için bile 3 tane tedbirimiz var. Çünkü aslolan kişiler değil, kurumlardır. Bu milletin yüksek menfaatleridir. Bu milletin yüksek menfaatlerine dokunanların ifşa edilmesi ve bu milletin kendi helal oylarıyla başından defedilmesi önemli hedefimizdir" dedi.

SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

TBMM resmi internet adresine baktığımızda Özgür Özel'in yarın saat 13.30'da basın toplantısı düzenleyeceği görüldü. İşte yarın TBMM basın toplantıları:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç