Özgür Demirtaş'tan Mehmet Şimşek yorumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Demirtaş'tan Mehmet Şimşek yorumu

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu.

Haberler 4 Haz 2023 15:34 0
Özgür Demirtaş'tan Mehmet Şimşek yorumu

Son dakika: Özgür Demirtaş'tan Mehmet Şimşek yorumu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Demirtaş yaptığı açıklamada, "Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Saldırmayan trol, yapılmayan algı kalmadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından görevi devralan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı artırmaktır. Önümüzdeki dönemde bu hedefe ulaşmada; şeffaflık, tutarlılık, öngörülebilirlik ve uluslararası normlara uygunluk temel ilkelerimiz olacaktır. Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Kurala dayalı öngörülebilir bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda anahtar olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Mehmet Şimşek’in devir teslim törenindeki açıklamalarını Twitter hesabı üzerinden paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Saldırmayan trol, yapılmayan algı kalmadı” dedi.

Özgür Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Söylediğim için saldırmayan Trol, yapılmayan algı kalmadı. Dönüldü, dolaşıldı, dediğim yere gelindi.  Şimdi de ortada trol kalmadı. Neyse. Umarım rasyonel politikalar özgürce uygulanır. Ülkem için dileğim budur.”

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç