Özgür Demirtaş: Aynı açıklamayı ben yaptığımda linç edilmiştim
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Demirtaş: Aynı açıklamayı ben yaptığımda linç edilmiştim

Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına değindi.

Ekonomi 26 Mart 2024 0
Özgür Demirtaş: Aynı açıklamayı ben yaptığımda linç edilmiştim

Özgür Demirtaş: Aynı açıklamayı ben yaptığımda linç edilmiştim.

Ünlü Ekonomist ÖZgür Demirtaş bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden daha önce yaptığı açıklamasını hatırlatan Demirtaş, aynı açıklamayı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığını, ancak kendisi yaptığı zaman bu açıklama nedeni ile linç yediğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, enflasyon düşmeden verilen zamların anlamsız olduğunu söyleyerek önce enflasyonun düşürülmesi lazım dedi. Erdoğan bugün yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Can yakan enflasyonla boğuşuyoruz. Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin TL ödeme yaptık. Maaşlarda ve ikramiyelerde de yüzde 50 yükseltme yaptık. Önce enflasyonu kontrol altına almamız gerekiyor. Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesiyle elmiz biraz daha rahatlayacak. Çünkü yüksek enflasyonda dipsiz kuyu misali ne verirsek verelim kaybolup gidiyor.

Ülkemizin gücünden ve potansiyelinden rahatsız olan çevreler muhalefeti kullanarak milletimizi karamsarlığa sürüklemek istiyor. Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını birlikte kutlayacağımıza inanıyorum"

ÖZGÜR DEMİRTAŞ: AYNI AÇIKLAMAYI BEN YAPINCA LİNÇ YEDİM

Bu açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşan ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş, aynı sözleri kendisi söylediğinde linç yediğini söyleyerek "Bunu söylediğim için Yandaş kanallarda LİNÇ edildim" dedi ve "Dediğime Geldiniz mi" dedi.

Gelişmelerden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç