Özgür Demirtaş, Asgari Ücret Beklentisini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Demirtaş, Asgari Ücret Beklentisini Açıkladı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş yaptığı son dakika açıklamasında asgari ücret beklentisini duyurdu.

Finans Magazin 10 Kasım 2022 18:18 16
Özgür Demirtaş, Asgari Ücret Beklentisini Açıkladı

Özgür Demirtaş asgari ücret beklentisini açıkladı.

Son dakika açıklaması ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Daha önce 3 defa beklentisi maalesef ki tutan Özgür Demirtaş, asgari ücret hakkında bir açıklama daha yaptı. Demirtaş , daha önce asgari ücret e zam geleceğini önceden haber vermiş ve asgari ücrete gelecek zammmın kısa sürede enflasyon karşısında biteceğini söylemişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yapan ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş, asgari ücrete gelecek zam için şu değerlendirmelerde bulundu:

"Daha önce 3 kez Asgari Ücretin artacağını ama Alım gücünün üç ay içinde ERİYECEĞİNİ yazdım. Çok insan bana karşı çıktı. Ne olduğunu hep beraber yaşadık gördük. Asgari ücret yine ciddi artacak. Ama kısa sürede Mal fiyatlarındaki artışla eriyip gidecek. Yine izleyelim, görelim :-("

ASGARİ ÜCRET GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

2023 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirlemek üzere Aralık ayında komisyon toplanıyor. İşçi kesimini temsilen Türk İş, işveren kesimini temsilen TİSK ve hükümeti temsilen ise Çalışima ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı masada bulunacak. Aralık ayının ilk haftasında başlayacak asgari ücret görüşmelerinin 4 haftra sürmesi ve Aralık ayının sonunda, 27 - 28 Aralık gibi yeni asgari ücretin açıklanması bekleniyor. Uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirerek süreçten bildirimle haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ulusal ekonomi düşmanı, Rusya düşmanı, tüm tahminlerini küresel ekonomi patronlarının beğenisine göre yapan ekonomist görünümlü bir mühendis. Rusya batacak dedi sonuç? Rusya doğalgazı rubleyle satmaya karar verince Avrupa'yı kapısında muma çevirdi. Çin hakkında yanıldı; Thodex mağdurlarının çoğu Özgür Demirtaş'ı dinleyenler😄
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vay be adamı maliye bakanı yapın Ne kadar bilgili
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yetmez amaEnflasyona ezdirmemek icin enazindan bir hamle var, Ya sizin taaftakilerin ne projesi var.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bunu bilmek için kâhin olmaya gerek yok. Bunu haber diyemi yapıyorsunuz. Bildiğiniz yuvarlak konuşmuş
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siyaset akıl zeka işi gerçekten ülkesini halkını seven siyasetçi yatağa girerken rahat uyumamali bu ekonomik sıkıntılardan çare var çare geleceğin para sistemleri herkez ulkemiz zenginlesecek hodri meydan