Özel Sektör Çalışanlarına, Asgari Ücretlilere 250 TL Banka Promosyonu Verilebilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özel Sektör Çalışanlarına, Asgari Ücretlilere 250 TL Banka Promosyonu Verilebilir

Asgari ücretli vatandaşlara banka promosyonu verilmelidir. İşte özel sektör çalışanlarına promosyon hakkında finans7.com özel haberi.

Ekonomi 31 Tem 2022 20:12 16
Özel Sektör Çalışanlarına, Asgari Ücretlilere 250 TL Banka Promosyonu Verilebilir

Asgari ücretliye promosyon verilmeli.

Tü-rkiye genelinde asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaş var. Sadece asgari ücret de değil. Herhangi bir geliri olan vatandaşlar , bu maaşı ile gelirlerini karşılıyor. 

BANKALAR PROMOSYON MUSLUĞUNU AÇTI

Son dönemlerde kamu çalışanlarına ve emeklilere promosyon musluğu açıldı. Bankalar emeklilere 7 bin 750 liraya kadar promosyon ödemesi yaparken memurlarda bu promosyon miktarı 30 bin liralara kadar çıktı. Rekor seviyelerde gelen banka promosyonundan özel sektör faydalanamıyor. Bu durum ise tabiri caizse can sıkıyor.

3500 TL MAAŞ ALAN EMEKLİ EN DÜŞÜK 750 LİRA PROMOSYON ALIYOR

Bir emekli, en düşük promosyonu veren bankaya maaşını taşıdığında 750 lira para alıyor. En düşk emekli maaşı 3 bin 500 liraya veriliyor bu promosyon. Özel bankalarda ise promosyon miktarı 7 bin 750 liraya kadar çıkabiliyor. Emeklilerin banka promosyonu kampanyaları için TIKLAYIN

MEMURLAR REKOR ENFLASYON ALIYOR

Üniversitelerde , kamu kurumlarında çalışan memurlar, ihalelerle maaşlarını bir bankadan alıyor. İllerde ihale yapılıyor ve en yüksek promosyonu veren banka ile anlaşma sağlanıyor. Bu konuda rekor miktar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personeline verildi. Personeller için açık arttırma usulü ile yapılan ihalede her bir personele 31 bin 100 toplam promosyon kararı alındı. Ayda çalışanlara 863 TL promosyon verilecek.

ASGARİ ÜCRETLİYE DE PROMOSYON GELSİN

Asgari ücretle , asgari ücretin üzerinde maaşla çalışan milyonlarca kişi, maaşlarını bankalar üzerinden alıyor. Bu durumda bankaların, bize göre asgari ücretlilere de promosyon vermesi gerekmektedir. Özel sektör çalışanlarının iş garantisi olmadığı için bankalar buna yanaşamayabilir. Finans7.com olarak önerimiz, aylık şekilde bir promosyon miktarı belirlenmeli ve bu promosyon miktarına göre aylık olarak maaşa promosyon ödemesi yapılması gerekmektedir. Her ay bu şekilde asgari ücretli ile özel sektör çalışanlarına promosyon ödemesi yapılmalıdır. 

BANKALAR PARAYI KULLANIYOR AMA...

Bankalar emekli ve kamu çalışanlarının paralarını zaten bankada durduğu sürece kullanıyor. Ancak bundan çalışanın bir karı olmuyor.

ASGARİ ÜCRETLİ , AYDA 250 LİRA DAHA FAZLA MAAŞ ALABİLİR

3 bin 500 lira alan emekli ayda 215 lira promosyon alabiliyor. Asgari ücrette maaş 5 bin 500. Promosyon gelmesi durumunda asgari ücretlilere ayda 250 lira promosyon imkanı olacak. Bu da maaşın en az 250 lira artması anlamına geliyor. 

Bu konuda asıl adımın Türk İş Sendikası ve TİSK tarafından yapılması gerekiyor. İşçi ve işveren kesimi, çalışanın hakkını korumak için bu konuda bankalarla görüşme yapmalıdır. 

Finans7.com olarak bu yazımızı , asgari ücretlilerin sesini duyurmak için kaleme aldık. Siz de haberi sosyal medyadan paylaşarak sesinizin daha fazla duyulmasını sağlayabilirsiniz.

Sizce asgari ücretliye promosyon gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Not: Haber , finans7.com özel haberidir. Aktif link veirlmeden alıntılanamaz.

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tabikide gelmeli kesınlıkle
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence boyle birsey varsa askari ucretliye bunun odenmesi gerekir ve bu odemede askari ucretliye cok iyi olur
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
En çok da asgari ücretlinin ihtiyacı var bu promosyona verilmeli tabi sormak bile hata, bence en garibi asgari ücretli zaten adı üstünde asgari ücret bu ülkede en garibi ve kimsesisi en düşük ücret alanı nedense.........
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Asgari ücretli bu devlete vergi vermiyormu? Agiyide yuttular, zehir olsun. Asgari ücretli başka memlekette i oy kullanıyor.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tabiki asgari ucretlininde promosyon almak